Mielipidekysely artikkeleista

Keskustelu osiossa 'Vapaata keskustelua' , aloittajana Rasteri, 10/5/16.

Jaa tämä sivu

?

Mitäs artikkeleita jatkossa?

 1. Peliteknologiaan liittyvät jutut kyllä kiinnostavat ja tuote arvostelut, esim näppikset ja hiiret.

  10,5%
 2. Luen mielummin vain peliaiheisia uutisia ja artikkeleita pelikaistalaisten pelikokemuksista.

  10,5%
 3. Kumpaakin kiitos ja sen lisäksi vielä lisää juoruja uusista peleistä sekä esports meiningistä!

  57,9%
 4. En halua Esports uutisia, mutta muut kelpaa kyllä!

  21,1%
 1. Rasteri Perustaja

  Rasteri
  Ylläpidon jäsen Perustaja
  Liittynyt:
  7/5/16
  Viestejä:
  1 109
  Tykkäyksiä:
  525
  Tässä olisi nyt pientä mielipidekyselyä Pelikaista.fi sivuston artikkeleista. Mukana pieni äänestys, mutta mielelläni lukisin myös käyttäjien omia mielipiteitä asiasta, joten minkälaisia artikkeleita/julkaisuja haluaisitte jatkossa?

  Haluaisitteko kenties peliaiheisten uutisten, arvosteluiden ja blogi tekstien lisäksi myös artikkeleita tietotekniikasta ja peliteknologian uusista mullistuksista vai aivan jostain muusta?

  Tässä olisi esimerkkinä Remoksen kirjoittama artikkeli tulevasta näytönohajaimesta.

  Äänestykselle ei ole määritetty sulkeutumis päivämäärää.
   
 2. Jack2 Jokapaikanpuuhöylä

  Jack2
  Moderaattori Sisällöntuottaja
  Liittynyt:
  9/5/16
  Viestejä:
  78
  Tykkäyksiä:
  56
  Mieluusti kaikenmoisia artikkeleja. Mukava lukea mitä mieltä muut Kaistalaiset ovat peleistä, arvosteluista saa myös hyviä vinkkejä niin pelien kuin myös oheislaitteiden osalta. Myös tiedot tulevista julkistuksista ovat hyvä osa Kaistan uutisointia ja mikäli joku jaksaa aikaa panostaa ja kirjoitella laadukkaita artikkeleja eSports-rintamalta niin niitäkin lukisin ihan mieluusti.
   
  Rasteri tykkää tästä.
 3. Rasteri Perustaja

  Rasteri
  Ylläpidon jäsen Perustaja
  Liittynyt:
  7/5/16
  Viestejä:
  1 109
  Tykkäyksiä:
  525
  Kiitoksia vastauksesta! Itseäni ei juurikaan kiinnosta tuo eSports-touhu, se tuntuu meikästä jotenkin enemmä oman edun tavoittelulta kuin oikealta tiimitoiminnalta. Muutenkin se, että sitä myydään urheiluna tuntuu ajatuksena naurettavalta. Tietty onhan sekin kai keino saada finninaamat kiinnostumaan olympialaisista.
  Mutta tosiaan, mennäänpä sitten itse asiaan. Eipä se varmastikkaan kävijämääriäkään haittaisi, jos meiltä niitäkin artikkeleita löytyisi. Pitäisi etsiä vain siihen soveltuva kirjoittaja, sillä tuon tyyppisiä jutuissa pitää olla aika tiuha julkaisu tahti. Muuten se uutinen on jo hetken päästä vanha. Kun taas mielipiteet omista pelikokemuksista ei niinkään vanhene.
   
 4. Jack2 Jokapaikanpuuhöylä

  Jack2
  Moderaattori Sisällöntuottaja
  Liittynyt:
  9/5/16
  Viestejä:
  78
  Tykkäyksiä:
  56
  Totta puhut, Rasteri. Tuo eSports-kirjoittelu vaatisi varmaan ainakin kaksi motivoitunutta ja ahkeraa kirjoittelijaa, jotta artikkelit olisivat ajantasaisia ja paikkaansapitäviä, mutta mikäli Kaistalta löytyy joku, jonka intohimo on aina ollut raportoida eUrheilun viimeisimmistä tapahtumista, niin en pane pahakseni, jos Hänelle annettaisiin vastuuksi pitää meidät muutkin ajantasalla eUrheilun menosta.
   
 5. Jamppu Johtokunnan jäsen

  Jamppu
  Ydinjäsen Sisällöntuottaja Discord valvoja
  Liittynyt:
  9/5/16
  Viestejä:
  171
  Tykkäyksiä:
  129
  Äänestyksen vaihtoehdot ovat hieman ohjaavia. Jos nyt ajattelen omalta osaltani, niin kaikki gadgetit kiinnostaa ja pelijutut kans. eSports ei nyt erityisen lähellä sydäntä ole, mutta ei minulla erityisiä antipatioitakaan ole sitä kohtaan, joten lähinnä sydäntä oli vaihtoehto, jossa eSports oli mukana.

  Jutun aiheena eSports voi olla huono ja hyvä. Jos eSportsia käsitellään jutuissa ilmiönä ja seurataan joidenkin eSports tiimien taivalta jossakin tietyssä pelissä, voi jutut olla mielenkiintoisiakin. Jos taas eSportsia käsitellään ilmiönä ja jutun juuri on turnaukset ja niiden sijoitukset, multa putoaa lasit kädestä aika nopeasti ;)

  Juttu on juttu ja jutun mielekkyys riippuu paljon kirjoittajan taidoista. Hyvä kirjoittaja voi saada tylsänkin aiheen kiinnostavaksi. Ei se eSports haittaa, mutta mieluumin ehkä minä sittenkin luen peleistä ja gadgeteistä.

  Sinänsä itse en ole pitänyt mitään selkeää rajaa juttujeni sisällölle. Olen kirjoittanut enimmäkseen (tietysti) Battlefieldista, mutta onpa sekaan eksynyt juttua näyttöteknologiasta ja muistakin peleistä. En jatkossakaan ajatellut rajoittaa juttujani erityisesti, mutta tietysti jos Pelikaistan Führer Rasteri antaa selkeät linjaukset juttujen sisältöön, niin niitä sitten noudatetaan. Ilman linjauksiakin jutut liittyvät tietysti tavalla tai toisella peleihin - Pelikaistallahan tässä ollaan.

  Edit: oho, se olikin vanha aihe! Minkävän vuoksi se näkyi minulla uusissa viesteissä! No eipä mitään - voihan tästä vieläkin keskustella :D
   
  Jack2, WissyMeisteri ja Rasteri tykkäävät tästä.
 6. Tepex Sanavalmis

  Tepex
  WoT jäsen [RA-TA]
  Liittynyt:
  17/7/16
  Viestejä:
  86
  Tykkäyksiä:
  41
  Jostain tuoreesta pelistä, kaikki aivan alusta lähtien. Tämmönen yhden pelin hemmo tarvitsee opaskoiran uusiin pelimaailmoihin.
  Sitä ei tiedä edes mistä pelin hommais.
   
  DJ North tykkää tästä.
 7. Metu Perehtynyt

  Metu
  Liittynyt:
  1/4/17
  Viestejä:
  15
  Tykkäyksiä:
  9
  mua kiinnostaa kans kaikki pelaamiseen ja peleihin liittyvät jutut ja miksei vähän pelivideoihin ja streemaukseen liittyviä hommeleita kun sitäkin on nyt alkanu tekemään mut se on lähinnä sellasta epätoivosta räpellystä ja windowsin omaa elokuvatyökalu ohjelmaa käyttäen tosin eipä mulla muutakaan ole.. sit tietenki ois kiva saada omille videoille joku hieno intro hässäkkä mut sellasenkaan tekemiseen mulla ei taidot riitä et jotain epätoivosta räpellystä kyllä saa aikaseks tolla kyseisellä ohjelmalla mut.. vaikka onhan tuo netti täynnä ohjeita mut ennemmin meen sillä epätoivosella räpellyksellä :)
   
 8. Rasteri Perustaja

  Rasteri
  Ylläpidon jäsen Perustaja
  Liittynyt:
  7/5/16
  Viestejä:
  1 109
  Tykkäyksiä:
  525
  Tuossa yhella kirjottajalla tekeillä streamaamiseen liittyvä opas muistaakseni, varmaan etusivulle lumpsahtaa kun on vualmis. :)
   
  R0usty tykkää tästä.
 9. R0usty Keskustelija

  R0usty
  Sisällöntuottaja
  Liittynyt:
  23/9/16
  Viestejä:
  49
  Tykkäyksiä:
  12
  Voi olla hyvä juttu jos on ihan step-by-step opas. Olis ollu ihan jees sillon kun itte alotteli striimaamista. Itse meinaan jatkaa tuota Raibow Six Siegen ja sen Pro-skenen tutkailua tarkemmin, ainakin siihen asti kun niihin juttuihin joku kyllästyy ja kieltää julkaisemisen.
   
 10. Metu Perehtynyt

  Metu
  Liittynyt:
  1/4/17
  Viestejä:
  15
  Tykkäyksiä:
  9
  vaikka onhan siis striimaaminen sinäänsä iha helppoa et senku tekee twitchiin tai tubeen tilin ja hankkii jonku nauhotus ohjelman ja alkaa sit vaa lähettää.. tai vaihtoehtoisesti nauhottaa koneelle myöhempää editointia varten.. ja toinen mikä ois kivaa ni joskus jos jonku kanssa sattuis samaa peliä pelata ja se molemmat nauhottais ni vois tehä sellasen kahesta perspektiivistä sen videon.. tai sit overlaynä sillai et se näkyy kokoajan se mitä se toinen tekee.. no ideoitahan on mut toteutuksestahan kaikki on kiinni
   
 11. JSLatvala Kunnioitettu

  JSLatvala
  Liittynyt:
  16/9/16
  Viestejä:
  311
  Tykkäyksiä:
  114
  Kuinkas näitä sitten pääsee kirjoittelemaan, vaatiko jotkun oikeudet vai eri tunnusten teon jonneki tai jotain?
   
 12. Rasteri Perustaja

  Rasteri
  Ylläpidon jäsen Perustaja
  Liittynyt:
  7/5/16
  Viestejä:
  1 109
  Tykkäyksiä:
  525
  Katohan aiheeseen liittyvä viestikin jopa!

  Voit kirjootella vaikka heti jonkun jutun (esimerkiksi arvostelu, uutinen tai blogi teksti) ja laittaa sen s-posti osoitteeseen rasteri(at)pelikaista.fi tai liitteenä yksityisviestissä täällä foorumilla. Lukasen sen lävitte ja julkaisen mikäli homma tuntuu luontevalta (teen kirjoittajalle myös tunnukset jatkoa varten.) Kannattaa myös varautua siihen, että ehdottelen korjauksia mikäli niitä mielestäni tarvitaan.
   
 13. JSLatvala Kunnioitettu

  JSLatvala
  Liittynyt:
  16/9/16
  Viestejä:
  311
  Tykkäyksiä:
  114
  oon luultavasti sokee koska en kyllä nähny vastausta kysymykseen aiemmin, mutta kumminki nii varmaa noita cssän pro scene juttuja vois laittaa tuleen ehkä vähä tankkipelistäki jos sitä ketää seuraa
   
  Rasteri tykkää tästä.
 14. JP1984 Johtokunnan jäsen

  JP1984
  Ylläpidon jäsen Moderaattori TS-valvoja WoT jory [LENO]
  Liittynyt:
  14/8/16
  Viestejä:
  488
  Tykkäyksiä:
  199
  Kyllä seurataan. :D Tee vain hyviä juttuja mitä päästään lukemaan.
   
 15. Rasteri Perustaja

  Rasteri
  Ylläpidon jäsen Perustaja
  Liittynyt:
  7/5/16
  Viestejä:
  1 109
  Tykkäyksiä:
  525
  Itseasiassa nyt kun sanoit, ei taida foorumin puolella olla tätä infoa. Etusivun puolella saattaa olla jossakin.. Pitää ihan tarkistaa. Ainakin satavuotias artikkeli on jossain, että haetaan kirjottajia. Mutta tuskin niitä vanhoja julkaisuja kukaan niin tarkkaa selailee.
   
 16. Rasteri Perustaja

  Rasteri
  Ylläpidon jäsen Perustaja
  Liittynyt:
  7/5/16
  Viestejä:
  1 109
  Tykkäyksiä:
  525
  Ei vittu sori, unohdin koko asian. Itseasiassa useammankin, joka tapauksessa pahoitteluni ranskankielestäni sekä muististani. Kävin tässä läpi näitä vanhempia viestiketjuja ja muistin (lue näin) vasta nyt, että tälläistäkin tullut luvattua.

  Anteeksi pyyntöä ja pahoittelua näin julkisesti myös JSLatvalankin suuntaan, jäi se sun artikkeli kokonaan julkaisematta. Viilausten jälkeen se oli kyllä sopivaa matskua, mutta nyt ei enää kovinkaan ajankohtaista. Jaksatko yrittää vielä tuoreemmalla jutulla, niin näkevät nuo muutkin kirjottajat, että kyllä niitä runoilijasieluja löytyy tankkien panssareidenkin alta?
   
  WhiteWolf tykkää tästä.
 17. JSLatvala Kunnioitettu

  JSLatvala
  Liittynyt:
  16/9/16
  Viestejä:
  311
  Tykkäyksiä:
  114
  Eiköhän tuo onnistu heti ku jotain isompaa tapahtuu, ja eipä se mitää itekki olin osittain unohtanu jo asian
   
  Jamppu, Rasteri ja WhiteWolf tykkäävät tästä.
 18. JSLatvala Kunnioitettu

  JSLatvala
  Liittynyt:
  16/9/16
  Viestejä:
  311
  Tykkäyksiä:
  114
Top