Yleiskatsaus

Tervetuloa

Rekisteröitymällä keskustelualueelle voit tutustua yhteisön jäseniin, sekä etsiä peliseuraa tai vaikkapa hakea eri klaaneihin!

Liity mukaan!

Onnea Pelikaista

 • Viestiketjun aloittaja HANSU
 • Aloituspäivämäärä

HANSU

Merkittävä
Liittynyt
27/8/16
Viestit
255
Onnittelut Kolmevuotiaalle Pelikaistalle!!! Ja vaipoistakin on jo eroon päässyt (kait). :D Pat ö vei, missäs tuota Kräämikaakkua tajoillaan? :D :D Vai tarjoonko itelle Esson Baarissa Kräämipulla kahvit? :D
 
Viimeksi muokattu:

Rasteri

Perustaja
Ylläpitäjä
Perustaja
Sisällöntuottaja
Liittynyt
7/5/16
Viestit
1,216
No sen verta niukka tuo rahatilanne omalla kohdalla nyt on, että pääsen tarjoamaan vain virtuaalisen palan kakkua!


112224_portal-cake-1680x1050-wallpaper_wallpaperswa.com_12[1].jpg
 

DJ North

Erittäin ahkera
Liittynyt
19/10/16
Viestit
164
Gladosmainen kakku, ettei vaan ole valhe? ;)

Onnea vain ja pullakahvit tarjoon jos nähdään.
 

Rasteri

Perustaja
Ylläpitäjä
Perustaja
Sisällöntuottaja
Liittynyt
7/5/16
Viestit
1,216
Tuodaampa tuo etusivun artikkeli nyt tännekkin, kun asian kommentointi on täällä toistaiseksi helpompaa: http://www.pelikaista.fi/pelikaista-fi-on-nyt-3-vuotta/

pelikaista3v-817x320[1].jpg

Tervehdys kaistalaiset!

Se on kuulkaas nyt niin, että tällä päivämäärällä (3.2.2017) Pelikaista on kerennyt kasvaa jo kolmivuotiaaksi!
Kiitos kaikille jäsenille, kirjoittajille ja ylläpito tiimille, kun olette olleet mukana toiminnassa ja tukemassa, aina kun on ollut tarvetta uusille hankinnoille!

Vuoden aikana yhteisössämme on tapahtunut melko suuria muutoksia ja joitain pienempiäkin, mainittavimmat muutokset tulevat tässä:

Pelikaistan Keskustelualueet otettiin julkiseen käyttöön 7. toukokuuta.

 • Käyttäjiä foorumilla on nyt lähemmäs 500 kappaletta.
 • Kuukausittain yli 200 kirjautunutta käyttäjää.
 • Viestejä yhteensä yli 4 800 ja keskusteluita lähes 600.
 • fi sivuston ulkoasu koki suuren muutoksen.
 • Saimme mukaan uusia kirjoittajia/sisällön tuottajia.
Käyttäjämäärät & aktiivisuus nousivat myös TeamSpeak3 palvelimellamme!

 • Päivittäin ainakin 50-100 käyttäjää
 • Suurin käyttäjämäärä tähän mennessä n. 120.
Pelikaistan Steam-ryhmäkin kasvanut 500 käyttäjästä jo yli kahdeksaansataan jäseneen!

Aktiivisuuden noususta saamme kiittää Kolmen World of Tanks -klaanin yhteenliittymää (FF-TB, AIRO ja METAL), joka siirtyi käyttämään Pelikaista peliyhteisön keskustelualuetta sekä TeamSpeak3 palvelintamme viime syksynä. Yhteistyö klaanien kanssa toi suuren määrän uusia käyttäjiä ja mukavasti aktiivisuutta kumpaankin tarjoamaamme palveluun. Tämä innoitti uusien klaanien syntymistä (mm. LENO) ja kuluvan kuun ensimmäisinä päivinä mukaan uskalsi liittyä vielä pari muutakin World of Tanks -klaania (-PJ- & -PJR-). Mutta näistä tarkempaa tieota kerrotaan sitten myöhemmin.

Olemme tehneet peliyhteisömme sisällä myös hieman ns. rakenteellisia muutoksia:

 • Lisäsimme läpinäkyvyyttä jäsenten sekä valvojien välillä, varoitukset ja porttikiellot ovat kaikille näkyvissä/kommentoitavissa Pelikaistan Keskustelualueella.
 • Lisäksi muutimme varoituskäytäntöämme, häiriköintiä harrastavilla käyttäjille annetaan nyt 2 mahdollisuutta parantaa käytöstään, ennen suurempia toimenpiteitä.
 • TS3-käyttäjät voivat nyt myös tunnistautua itsenäisesti jäseneksi Steam ryhmän ja keskustelualueen kautta. Tästä löytyy ohjeita keskustelualueelta, sekä tietenkin Steam ryhmästä.
 • Pelikaistan yhteisöä johtaa nyt meikäläisen lisäksi johtokunta.
 • Pidämme johtokunnan ja valvojien kesken kokouksia kuukausittain, joissa päätämme yhteisön päivittäisistä, sekä pidemmän tähtäimen asioista, joita laitetaan alulle Pelikaistan keskustelualueen kautta. Tällä tavalla jokaisella jäsenellä on ainakin mahdollisuus vaikuttaa yhteisön asioihin.


Suosituimmat pelit Pelikaistalla ovat loppuvuodesta olleet: World of Tanks, Battlefield 1 sekä Rainbow Six: Siege, muutoin mieltymykset ovat pysyneet lähes samoina kuin edellisvuoden ”raportin” aikana. FPS-genre ja Selviytyminen on edelleen kova sana jäsentemme keskuudessa. Myös autopelejä ja GTA:V:sta hakataan aika ajoin. Lisäksi uusi selviytymispeli Conan Exiles, on herättänyt yhteisön jäsenissä kiinnostusta.

Suosituimmat FPS-Pelit:

 • Battlefield 1
 • Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege
 • Counter-Strike: Global Offensive
Peliservereitä meillä on tällä hetkellä kahteen eri peliin. Ark: Survival Evolved ja Rust. Arkkiin meillä on vstore.fi tarjoama Dinolandia (PVE) ja erikseen vuokrattu DinoArena (PVP) palvelin. Rust-palvelin Ruoste Klubi on puhdas PVP kahden viikon wipe-välillä.

Avasimme juuri toisenkin palvelimen Rust -pelin. Tämän olis tarkoitus olla osittainen PVE palvelin, eli pelaaja saa itse valita pelaako PVE/PVP:tä. Toivotaan, että porukalla kiinnostus riittää, niin voidaan pitääkin sitä yllä. Mutta katsotaan, nyt miten homma lähtee käyntiin. Itseäni kiinnostaisi suuresti avata pelipalvelin uuteen selviytymisgenren tulokkaaseen, Conan Exiles -peliin. Tutkaillaan tilannetta ja vertaillaan hintoja, jos vaikka saataisiin jotain aikaiseksi tämänkin vuoden puolella!

Hyviä pelejä ja kiitokset vielä kaikille jäsenille!
 
Viimeksi muokattu:

Rasteri

Perustaja
Ylläpitäjä
Perustaja
Sisällöntuottaja
Liittynyt
7/5/16
Viestit
1,216
120 käyttäjän raja rikottu, uusin ennätysmäärä käyttäjiä Pelikaistan TeamSpeak3 palvelimella on nyt 143!

143-rajarikki.png

Kiitokset kaikille paikalla olleille!
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom