Yleiskatsaus

Tervetuloa

Rekisteröitymällä keskustelualueelle voit tutustua yhteisön jäseniin, sekä etsiä peliseuraa tai vaikkapa hakea eri klaaneihin!

Liity mukaan!

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint

Rasteri

Perustaja
Ylläpitäjä
Perustaja
Sisällöntuottaja
Liittynyt
7/5/16
Viestit
1,216
Edellinen Ghost Recon peli Wildlands oli ihan viihdyttävää räiskintää porukalla ja menetteli se ihan yksinpelinäkin, erityisesti silmää siinä miellytti upeat grafiikat ja maisemat. Breakpointin tarinaan on panostettu selvästi enemmän. Tosin videon dronet muistuttavat ehkä liika jo starwars meininkiä..

Mitäs mieltä ovat muut kaistalaiset, onko Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint hankinta harkinnassa?


 

JP1984

Johtokunnan jäsen
Ylläpitäjä
Moderaattori
TS-valvoja
WoT jory [LENO]
Liittynyt
14/8/16
Viestit
490
Koska han sitä pääsee kokeilemaan. Ilmoittauduin tuohon testaajaksi kanssa, mutta ei ole mitään vielä kuulunut.
 

Rasteri

Perustaja
Ylläpitäjä
Perustaja
Sisällöntuottaja
Liittynyt
7/5/16
Viestit
1,216
Itse sain kutsua tekniseen testiin ja NDA:n allekirjoittaneena en oikein voi siitä kokemuksesta vielä sen enempää julkisesti kertoakkaan. Beta tai Alpha -testien ajankohdasta en tiedä.
 

Rasteri

Perustaja
Ylläpitäjä
Perustaja
Sisällöntuottaja
Liittynyt
7/5/16
Viestit
1,216
Nyt olisi sitten sen online -testijakson aika. Yhteen partyyn mahtuu vain neljä henkilöä kerrallaan, joten kanavia lisäillään TeamSpeak3 ja Discord serverille tarpeen mukaan. Aloitellaan pelailut ns. virallisesti 19:00 lähtien, mutta osa pääsee linjoille vissiin vähän myöhemmin.

Itse en malttanut hirveästi odotella ja kävin aamulla jo pelissä kääntymässä. Pikkasen alan jo pelinkuvakulmaankin lämpenemään, suurinpiirtein samaan tahtiin kuin koneeni näytönohjainkin. Ei ehkä pelille sopivin tuo 1050 TI, ainakaan näin testivaiheissa. Mutta ihan nätti peli kyseessä. Jännityksellä odotan, miten pelin co-op ominaisuudet toimivat käytännössä. Juuri nyt en pelistä viitsi sen enempää raportoida NDA:n velvoittamana.

Rohkeasti vain yv:tä TeamSpeak3, Steamin tai Discordin puolella.

RΛSTΞRI#3953

Tervetuloa mukaan ja hyviä pelejä!
 
Ylös Bottom