Propilkki.pl rennot turneet ohjeistusta ja suomennos niistä

Propilkki.pl rennot turneet ohjeistusta ja suomennos niistä
  • Viestiketjun aloittaja Tonza_888
  • Aloituspäivämäärä
  • Vastauksia 2
  • Lukukerrat 2 287

Pelikaista.fi on moninpeleihin ja peliaiheiseen sisältöön keskittyvä peliyhteisö.

Palvelumme sisältävät peliseuraa ja yhteispelejä, keskustelua, pelaamista, sekä peliaiheisen sisällön luomista yhdessä jäsenten kanssa. Tervetuloa!

Liity nyt!
Kunnioitettu
Liittynyt
20/8/19
Viestit
316
Kuten täällä käyneet ovat jo havainneet, on osioon ilmestynyt ketjuja liittyen suurimpiin ja virallisiin tiimi peleihin.

Propilkki.pl foorumilla on myös rutkasti tarjolla lukuisia yksilö turneita joka päivä, jotka vastaavat sitten enemmän näitä meidän rentoja turneita. Turnauksiin ei siis tarvitse yleensä ilmoittautua. Näitä pikkuturnauksia on kuitenkin aivan liian paljon, jotta minun tai kenenkään kannattaisi niistä alkaa purkamaan tähän informaatiota erikseen.
Muistutan jälleen kerran, että nämä turnaukset vaativat sinulta käyttäjätunnuksen, jonka tulee vastata nimeäsi, millä pelaat. propilkki.pl

Kun olet tehnyt käyttäjän ja pääset etusivulle, ensimmäisenä sivulla on pelikalenteri ja viikon päivät puolaksi (Codziennie-Niedziele) väliltä, joiden alla aina sen päivän rennot turnaukset kellonaikojen kanssa. Ottakaa huomioon, että kellonajat vastaavat aina puolan aikaa. Turnauksien lyhykäiseen infon ymmärtämiseen riittää se, että heittää vain tekstit google kääntäjään tai kysyy joltakin, joka siellä rentoja käy pelaamassa. Suomalaiset ovat löytäneet sinne aika hyvin aikaa myöten joten et varmasti ole yksin! :)

Eli käyttäjätunnuksen ja pienen kääntelyn turvin pääset taatusti pelaamaan pelejä, jos koet, että nykyinen pelaaminen ei sinulle riitä. Puolan foorumin rennoissa on mukana usein myös muistakin kansoista pelaajia, joten turnaukset sopivat myös niin sanottuun lämmittelyyn tärkeitä tiimipelejä varten.


Tässä myös @heikkipp tekemä käännös: http://propilkki.net/sk/puola/index.php


Pelikalenteri elää jatkuvasti, joten PL-foorumin etusivulla oleva kalenteri kannattaa aina katsastaa, kun on jotain suunnittelemassa :)
 
Viimeksi muokattu:
Propilkin edustaja
Ylläpitäjä
Moderaattori
Liittynyt
4/2/17
Viestit
218
Tein vapaan suomennoksen ko turneista, ehkä jossain vaiheessa liitän sen tännekkin.
22.3.2021 Suomennosta päivitetty
 
Viimeksi muokattu:
Kunnioitettu
Liittynyt
20/8/19
Viestit
316
Hyvä suomennos. Pitäkää kansalaiset mielessä että kohtuu usein tuo PL-foorumin kalenteri muuttuu tiimi turnauksien alkaessa ja loppuessa eli eroja saattaa esiintyä myös näissäkin peleissä aina silloin tällöin. Totta kai hekin pelaavat oman maansa henkilökohtaisia (parhaillaan), joten kalenteri on aika täysi. Tämä aika onkin parasta mahdollista käydä noihin rentoihin tutustumassa kun tarjontaa on paljon.
 
Ylös