Yleiskatsaus

Tervetuloa

Rekisteröitymällä keskustelualueelle voit tutustua yhteisön jäseniin, sekä etsiä peliseuraa tai vaikkapa hakea eri klaaneihin!

Liity mukaan!

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint

Rasteri

Perustaja
Ylläpitäjä
Perustaja
Sisällöntuottaja
Liittynyt
7/5/16
Viestit
1 263
Edellinen Ghost Recon peli Wildlands oli ihan viihdyttävää räiskintää porukalla ja menetteli se ihan yksinpelinäkin, erityisesti silmää siinä miellytti upeat grafiikat ja maisemat. Breakpointin tarinaan on panostettu selvästi enemmän. Tosin videon dronet muistuttavat ehkä liika jo starwars meininkiä..

Mitäs mieltä ovat muut kaistalaiset, onko Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint hankinta harkinnassa?


 

JP1984

Johtokunnan jäsen
Ylläpitäjä
Moderaattori
TS-valvoja
WoT jory [LENO]
Liittynyt
14/8/16
Viestit
491
Koska han sitä pääsee kokeilemaan. Ilmoittauduin tuohon testaajaksi kanssa, mutta ei ole mitään vielä kuulunut.
 

Rasteri

Perustaja
Ylläpitäjä
Perustaja
Sisällöntuottaja
Liittynyt
7/5/16
Viestit
1 263
Itse sain kutsua tekniseen testiin ja NDA:n allekirjoittaneena en oikein voi siitä kokemuksesta vielä sen enempää julkisesti kertoakkaan. Beta tai Alpha -testien ajankohdasta en tiedä.
 

Rasteri

Perustaja
Ylläpitäjä
Perustaja
Sisällöntuottaja
Liittynyt
7/5/16
Viestit
1 263
Nyt olisi sitten sen online -testijakson aika. Yhteen partyyn mahtuu vain neljä henkilöä kerrallaan, joten kanavia lisäillään TeamSpeak3 ja Discord serverille tarpeen mukaan. Aloitellaan pelailut ns. virallisesti 19:00 lähtien, mutta osa pääsee linjoille vissiin vähän myöhemmin.

Itse en malttanut hirveästi odotella ja kävin aamulla jo pelissä kääntymässä. Pikkasen alan jo pelinkuvakulmaankin lämpenemään, suurinpiirtein samaan tahtiin kuin koneeni näytönohjainkin. Ei ehkä pelille sopivin tuo 1050 TI, ainakaan näin testivaiheissa. Mutta ihan nätti peli kyseessä. Jännityksellä odotan, miten pelin co-op ominaisuudet toimivat käytännössä. Juuri nyt en pelistä viitsi sen enempää raportoida NDA:n velvoittamana.

Rohkeasti vain yv:tä TeamSpeak3, Steamin tai Discordin puolella.

RΛSTΞRI#3953

Tervetuloa mukaan ja hyviä pelejä!
 

eemel1

TS3 valvoja
TS-valvoja
WoT jäsen [RA-TA]
Liittynyt
18/8/19
Viestit
13
Me tässä erään kaverin kanssa nyt pelailtiin useampi tunti betaa ja tultii siihen tulokseen että liikaa on otettu divisionista vaikutteita. Gear scoret yms. Ite tykkäsin wildlands.istä (paitsi ajoneuvojen käytöstä) enemmän. Tuskin tulee ostettua ennenkuin tämän saa tooodella halvalla jostain. pitäisivät vaan ghost reconit ja divisionit omina sarjoinaan eivätkä sotkisi niitä keskenään.
 

Rasteri

Perustaja
Ylläpitäjä
Perustaja
Sisällöntuottaja
Liittynyt
7/5/16
Viestit
1 263
Pitäisivät vaan ghost reconit ja divisionit omina sarjoinaan eivätkä sotkisi niitä keskenään.
Olen pitkälti kyllä samaa mieltä, liikaa on muista Ubisoftin peleistä lainattua, ja se vähän vaikuttaa kehittäjien laiskuudelta.
 

eemel1

TS3 valvoja
TS-valvoja
WoT jäsen [RA-TA]
Liittynyt
18/8/19
Viestit
13
Niin ja sitä piti vielä, että peli oli aivan lapsellisen helppo. Medium vaikeustaso oli taso, joka mahdollisti sen että me kaverin kanssa rynnittiin useaan kertaan ihan vaan puukottamaan vihua vaikka meidät oltiin nähty jo aikaa sitten. Toki oli mukava nähdä ne kaikki lähitaistelun animaatiot mutta c’moon! Wildlandsissa ei tullut kuuloonkaan että jos edessä on 4 vihollista jotka on havainneet sinut, voisit vaan rynnätä ja ketään ampumatta meletä ne.
Se että peli on aivan liian helppo, alkoi tylsistyttää melkontodella nopeasti kun vihu tippuu todella helpolla eivätkä ne taas osaa ampua juuri lainkaan.
Toki vaikeustason nosto tässä voisi olla ratkaisu, mutta jos vertaa muihin räiskintäpeleihin medium-tasolla, taitaa tämä olla jo pohjanoteeraus, monet pelit edes vasta-alkajan tasolla olleet noin helppoja! :D.
 
Ylös Bottom