Yleiskatsaus

Tervetuloa

Rekisteröitymällä keskustelualueelle voit tutustua yhteisön jäseniin, sekä etsiä peliseuraa tai vaikkapa hakea eri klaaneihin!

Liity mukaan!

Tiedetyt bugit

  • Viestiketjun aloittaja K4
  • Aloituspäivämäärä

K4

Offline Suomi -palvelimen ylläpitäjä
Moderaattori
Liittynyt
11/8/16
Viestit
228
Otsikon mukaisesti, listataan tähän ketjuun tiedettyjä bugeja koskien aina silloista wipeä. Uuden wipen tullessa poistetaan edellistä wipeä koskeneet bugikommentit, elleivät ole ajankohtaisia myös seuraavalla wipellä.
_________________________________

Corpse finder ei toimi redwoodin rajojen sisäpuolella, ilmeisesti sen käyttö on rajoitettu liian pienelle alueelle (mikä viittaa taas suoraan siihen, ettei Centerin koordinointia ole tehty oikein, minkä huomaa jo siitä, ettei kartalla näkyvä nappula näytä täysin oikeaa sijaintia).
 

K4

Offline Suomi -palvelimen ylläpitäjä
Moderaattori
Liittynyt
11/8/16
Viestit
228
Etenkin Centerissä on havaittu munien ja poikasten vajoamista maan alle. Ongelma on ratkaistavissa rakentamalla seuraavanlainen "hatchrakennus" (kuvassa vain pikainen malli).Hatchaus/synnytys tapahtuu kattopalojen päällä. Munat ja/tai poikaset saattavat pudota kattopalan läpi, mutta eivät enää foundien läpi.
 

Zay

Perehtynyt
Liittynyt
8/8/16
Viestit
18
Ihan hirvee ongelma. Eli kalastus :D Pelagorniksen päältä ei pysty kalastamaan. Nopeen googlettelun perusteella syynä classic flyers. Siihen on kai olemassa korjaava patch.
 
Ylös Bottom