Pelikaista.fi on moninpeleihin ja peliaiheiseen sisältöön keskittyvä peliyhteisö.

Palvelumme sisältävät peliseuraa ja yhteispelejä, keskustelua, pelaamista, sekä peliaiheisen sisällön luomista yhdessä jäsenten kanssa. Tervetuloa!

Dinolandian Säännöt (PVE-Servu)

K4

Peliserverin ylläpitäjä
Moderaattori
1. Älä rakenna aivan kiinni toisen triben baseen ilman ensin paikalla olleen triben lupaa. Maalaisjärjen käyttö sallittu, huomioi basen mahdollinen laajennus!


2. Yleisiä kulkureittejä (läpi kartan kulkevat joet, solat, polut, jne) ja rantoja ei saa tukkia beheillä, aidoilla tai millään muullakaan rakennelmalla.


3. Sulatuspaikkojen rakentaminen metallispawnien välittömään läheisyyteen on kielletty. Serverillä on käytössä komento, joka estää suurempien metalliesiintymien viereen rakentamisen. Pienellä kikkailulla tämä komento on mahdollista kiertää, mutta kun serveri käynnistetään uudelleen, nämä kikkailulla laitetut rakennukset katoavat. Adminit eivät ole korvausvelvollisia tällaisissa tapauksissa.


4. PvECarry voidaan poistaa väliaikaisesti käytöstä mikäli sitä käytetään perseilyyn.


5. Luolien eteen ja luoliin sisälle ei jätetä eläimiä. 04.08.2017 luoliin rakentamisen mahdollisuus otettiin pois käytöstä.


6. Jos kiusaat/perseilet/toimit muutoin vastoin sääntöjä, voi siitä seurata pahimmillaan pysyvä bannaus serveriltä. Varoituksista, banneista ja muista päätöksistä voi valittaa foorumilla.


7. Muista käytöstavat chatissa ja triben nimeä suunnitellessa.


8. Droppien lähelle rakentaminen on estetty serverillä, mutta niiden luokse kulkemista ei saa estää. Niitä ei myöskään viedä toisten naaman edestä.


9. Pelin sisäisen bugin (tai modien) vuoksi menetettyjä tavaroita ei anneta takaisin adminin toimesta, mutta mikäli serveri kaatuu, tai päivitetään ennenaikaisesti ja tämä johtaisi tavaroiden menetykseen, annetaan tavarat silloin takaisin.


10. Tametusaitaukset ja -rakennukset siivotaan pois välittömästi käytön jälkeen. Mikäli kartalta löytyy tyhjä tametusaitaus/-rakennus, on adminilla oikeus poistaa välittömästi KAIKKI triben rakennukset.


11. Omia eläimiä ei jätetä wanderoimaan vapaana, eikä aggressiiviselle basen ulkopuolelle. Myöskin claimatut eläimet viedään omaan baseen, eikä jätetä lojumaan.


Pelaamalla serverillä sitoudut noudattamaan sääntöjä ja tottelemaan admineja.
Riitatilanteet serverillä ratkaistaan tapauskohtaisesti.

Jos sinulle tulee kysyttävää koskien sääntöjä tai mahdollisia bannauksia, ota yhteys admineihin. 
Viimeksi muokannut moderaattori:

K4

Peliserverin ylläpitäjä
Moderaattori
04.08.2017
• Korostettu sääntöä 10
• Lisätty kohta 12 (toistaiseksi)
• Viestin loppuun lisätty adminien 'steamsignaturet', joista onnistuu myös kaveriksi lisääminen
• Kohtaa 5 muutettu
 

Shariana

Dinolandian ylläpitäjä
Ydinjäsen
TS-valvoja
Poistettu Ragnarok-mapia koskeva kohta.
 

Pelikaista.fi on moninpeleihin ja peliaiheiseen sisältöön keskittyvä peliyhteisö.

Peliseuraa, keskustelua, kilpailuja ja yhteispelejä, sekä peliaiheisen sisällön luomista yhdessä jäsenten kanssa.

Tervetuloa yhteisön ytimeen!
Ylös Bottom