EM-Liiga 2022-2023- uudistunut formaatti

EM-Liiga 2022-2023- uudistunut formaatti
  • Viestiketjun aloittaja Tonza_888
  • Aloituspäivämäärä
  • Vastauksia 0
  • Lukukerrat 733

Pelikaista.fi on moninpeleihin ja peliaiheiseen sisältöön keskittyvä peliyhteisö.

Palvelumme sisältävät peliseuraa ja yhteispelejä, keskustelua, pelaamista, sekä peliaiheisen sisällön luomista yhdessä jäsenten kanssa. Tervetuloa!

Liity nyt!
Kunnioitettu
Liittynyt
20/8/19
Viestit
319
Poiketen kaikesta aiemmasta, EM-liiga muuttikin viime hetkellä formaattiaan ja tulee olemaan täysin erilainen mihinkään aiempaan verrattuna. Kokomittaiset säännöt vielä puuttuvat, mutta niiden ja tietojeni perusteella heitän tähän käännöksen:

1) Turnaus on formaatiltaan kaksivaiheinen: Ensin pelataan 13 kierrosta alkusarjaa (joukkueita mukana siis 14) mapeilla 3x30min, jokainen kierros sisältää pakollisen järven ja vastustajilta kummaltakin yhden. Pakolliset mapit ovat allekirjoittaneen arpomat, muuta osaa minulla ei turnauksen järkkäilyissä ole. Saman kierroksen pakollista ei saa valita omanaan, mutta minkä tahansa muun käyttämättömän mapin saa.

2) 8 Parasta joukkuetta etenee finaaleihin, jossa jokainen joukkue kohtaa toisensa kerran. Kierrokset pelataan siellä 4x30min, molemmilta vastustajilta kaksi valintaa. Toinen saa olla erikoismuoto. Madetta ei lasketa erikoismuodoksi.

3)
Alkusarjan ja finaalin pisteitä ei lasketa yhteen (yv:llä saatuun kysymykseen perustuen). Eli alkusarjassa riittää, että on top 8 joukossa.

4) Ennen kellojen siirtoja kierrokset alkavat 21.00 Suomen aikaa alkaen huomenna 22.09.

5) Pisteytyksestä ei ole vielä sanottu mitään, mutta todennäköisesti se on tuttu 14-12-10-9-8 jne ilman suurin kala pistettä.

Järjeställä on isompia vaikeuksia internettinsä kanssa, joten tiedot tulevat hieman porrastetuin askelin. Päivitän tätä, kun tarpeen.


Linkki turnee sivuille
 
Viimeksi muokattu:
Ylös