Haastekilpailu: nopeushaaste

Haastekilpailu: nopeushaaste
  • Viestiketjun aloittaja myrtonen
  • Aloituspäivämäärä
  • Vastauksia 4
  • Lukukerrat 681

Pelikaista.fi on moninpeleihin ja peliaiheiseen sisältöön keskittyvä peliyhteisö.

Palvelumme sisältävät peliseuraa ja yhteispelejä, keskustelua, pelaamista, sekä peliaiheisen sisällön luomista yhdessä jäsenten kanssa. Tervetuloa!

Liity nyt!
Sivustaseuraaja
Liittynyt
8/4/20
Viestit
4
Haastan kaikki pilkkijät pelaamaan yksinpelin haastekilpailun osuuksia mahdollisimman nopeasti läpi. Olen juuri aloittanut kellottamisen, joten pohjatulosta ei tietääkseni ole vielä olemassa - kertokaa ihmeessä jos nopeuspilkki-skene on jo olemassa ja jostain löytyy tuloksia.

Haastekisan kilpatasoilla ei varmaan kannata nopeudesta kisailla koska kisojen kesto on määrämittainen, mutta tutorialit 1 ja 2 tarjoavat kyllä hyvää haastetta yhdellä istumalla läpäistäväksi. Kategoriat voisivat ehkä tässä vaiheessa olla siis 1, 2 ja 1+2.

Pääsiäisen aikaan oli tarkoituksena ottaa kaverin kanssa nopeuskisa tutorial 1 merkeissä Twitchissä - pitäisi olla ihan hauskaa.

Minut löytää discordista ja TWITCHISTÄ

Jo alkuun on hyvä muistaa, että nopeuskisojen etiketin mukaisesti hyväksytystä suorituksesta tulee löytyä katkeamaton videotallenne.

Kehitetään tätä ehdotusten mukaan vielä pidemmälle. Mielestäni näin legendaarinen peli ansaitsee kaikki mahdolliset peli- ja kilpailumuodot. Huomautuksena vielä että itse pelaan iPadilla koska en saa tällä hetkellä peliä toimimaan Macilla.

Epäviralliset ennätykset
Tutorial 1 any stars: 46min 02sek (myrtonen 11.4.2020) VIDEO
Tutorial 1 all stars: -
Tutorial 2 any stars: -
Tutorial 2 all stars: -
 
Viimeksi muokattu:
Propilkin edustaja
Ylläpitäjä
Moderaattori
TS-valvoja
Liittynyt
4/2/17
Viestit
143
Moi

Monet on jo suorittaneet nuo haastekilpailut, eikä ehkä kaikilta onnistu myöskään videotallenteen ottaminen.

Tuota ideaa pitää soveltaa verkkopeli turnaukseen. esim. kisamuoto 3 suurinta kalaa, 10/15 min mappeja, punnalle saa tulla heti kun on 3 kalaa, nopein saa 10 pst jne. Jos loppuun saakka pilkkii niin ei aika pisteitä.

Vaatii hiukan käsinlaskemista, koska ei ainakaan vielä ole sellaista laskuria. Pelaajalla on siis mahdollisuus saada jopa 21 pst/mappi jos hänellä on 3 kalassa suurin yhteispaino + suurin kala + tulee ensimmäisenä punnalle ennen viimeistä minuuttia.

Olihan selkeästi kerrottu :)
 
Viimeksi muokattu:
Sivustaseuraaja
Liittynyt
8/4/20
Viestit
4
Haastekilpailut on mullakin toki tehtynä, mutta tutorial 1:ä varten tein uuden pelaajan jolloin pääsi lähtemään selkeästi nollilta. Se kun on läpi voi vetää tutorial 2:en eikä tuota pidemmälle varmaan tarvitse mennä.
Ehdottomasti mukana myös yhteisissä nopeuspilkeissä jos sellaisia joku järjestää! Haastekilpailun nopeushaastetta voi tehdä ihan omissa oloissaan, siihen ei tarvitse porukkaa ja esim. Twitch-tunnuksen voi tehdä pelikuvan tallentamista varten melko helposti, tarvitaan vain OBS-softa koneelle.
Tähän ketjuun voi vaikka postailla tuloksia jos joku innostui. Koska tuo kaikkien tähtien saaminen on melko aikaavievää, voisi nopeampana kategoriana olla vain pakollisten tehtävien suorittaminen kustakin tutoriaalista. Ajattelin itse kokeilla seuraavaksi tuota.
 
Sivustaseuraaja
Liittynyt
8/4/20
Viestit
4
Nopeushaaste on nyt korkattu ensimmäisellä tutorialilla pakolliset tehtävät suorittaen; aika ja videolinkki löytyy aloitusviestistä. Alle tuntiin voisi olla seuraava tavoite, nimittäin tämän kanssa oli huonoa taitoa ja epätavallista tuuria mukana aika lailla. Tämä 1:21-alkuinen aika ehkä sitten tavoitteena kymmenen tähden keräämiselle.
 
Sivustaseuraaja
Liittynyt
8/4/20
Viestit
4
Oma aikani 1:13:16, Niemisjärvet ja Siika-Valkeinen jumitti pahemman kerran vaikka siihen asti oli hyvä tahti. Vieraileva tähti astr0ss teki selkeän ennätyksen reiluun 47 minuuttiin.
 
Ylös