Kierros 3 info

Kierros 3 info
  • Viestiketjun aloittaja Tonza_888
  • Aloituspäivämäärä
  • Vastauksia 0
  • Lukukerrat 385

Pelikaista.fi on moninpeleihin ja peliaiheiseen sisältöön keskittyvä peliyhteisö.

Palvelumme sisältävät peliseuraa ja yhteispelejä, keskustelua, pelaamista, sekä peliaiheisen sisällön luomista yhdessä jäsenten kanssa. Tervetuloa!

Liity nyt!
Grindr of lost toutain
Liittynyt
20/8/19
Viestit
145
1643036876562.png


Kaikki vesistöt voi käydä katsomassa täältä Vesistöt

Hostit voivat aloittaa uuden viestiketjun tänne "kierros 3" kohdan alle johon laittaa oman lohkonsa tiedot ja ilmoittautumiset (Muodossa "Lohko 1 ilmoittautuminen", "Lohko 2 ilmoittautuminen" jne.)

Olisi toivottavaa että hostit laittavat hostin julkiselle listalle jotta myös uudet pelaajat löytäisivät paikalle!

Pelaajat ilmoittautuvat sille hostille jossa oma nimimerkki näkyy ja vastauksena pelaaja saa pelin salasanan ja ip:n (mikäli ei julkisella listalla). Ilmoituksessa riittää tästä lähtien vain oma pelinimi. Se tulee käydä selväksi ilmoittautumisesta!

Pelit alkaa klo. 20.00 ja hosti aukeaa noin 19.30. Pelaajien oltava paikalla viimeistään klo. 19.55 ellei ole erikseen ilmoittanut viivästymisestä.

HUOM! Varasijoilla olevien ei tarvitse erikseen ilmoittautua hostille vaan toivottavaa olisi että varapelaajat olisi tavoitettavissa pelipäivänä klo. 19.50-20.00 välisenä aikana pelikaistalla. Ensimmäisellä varasijalla oleva pelaaja otetaan peliin mukaan siinä vaiheessa jos joku pelaaja ei ole kisahostilla paikalla viimeistään 19.55 (poikkeuksena jos pelaaja on asiasta erikseen ilmoittanut). Varapelaaja menee sille hostille mukaan jolla on vajausta.

9 parasta pelaajaa jatkoon ja kaksi varasijoille/lohko.

Mikäli huomaatte jotain virheellistä tietoa tai että jotain olennaista tietoa puuttuu niin ilmoittakaa asiasta minulle.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös