Ohjeistus Lyhenteet

Ohjeistus Lyhenteet
  • Viestiketjun aloittaja Sohvitäti
  • Aloituspäivämäärä
  • Vastauksia 6
  • Lukukerrat 383

Pelikaista.fi on moninpeleihin ja peliaiheiseen sisältöön keskittyvä peliyhteisö.

Palvelumme sisältävät peliseuraa ja yhteispelejä, keskustelua, pelaamista, sekä peliaiheisen sisällön luomista yhdessä jäsenten kanssa. Tervetuloa!

Liity nyt!
Sivustaseuraaja
Liittynyt
22/4/21
Viestit
6
Smoikka! Onks jossain sellaista sivua josta näkkee nuot kaikki lyhenteet ja numeroiden merkitys, osa on tuossa ajan saatossa selvinnytkin mutta ei ihan kaikki?
 
Grindr of lost toutain
Liittynyt
20/8/19
Viestit
145
1646918045076.png


Muutama huomio kisan keston numerosta:

Kolmatta numeroa eli kisan kestoa ei välttämättä ole aina mainittu, jos turnauksen säännöissä esimerkiksi sanottaisiin, että jokainen kisa kestää sen 30 minuuttia, niin ei kisan keston numeron mainitseminen ole tarpeen. Tällaisissa tilanteissa lyhenteet näkyvät kahden numeron tavoin (3-1, 2-2 jne.) Toiset taas tykkäävät tottumuksen mukaan mainita aina kaikki kolme.

Ja pääasiassa kisan keston numeroista yleisimmin näkee 15min= 2 ja 30min= 3. Muita ei niinkään tarvitse yleensä muistaa. 30min kisat ovat tiimiturnauksissa yleisin "standardi", mutta sitten yksilöturneissa esiintyy välillä 15min kisoja, mausteena joskus noita muitakin.
 
Viimeksi muokattu:
Sivustaseuraaja
Liittynyt
22/4/21
Viestit
6
Smoikka! Kalalajit tiedän ja silleen, mutta kun ihan lopuksi on esim. L2, Onks set että tarvii ol niinku vähintäs kahta eri lajii.? Joo pakko sen on olla. Alus oli sillain kun sai jottain yksilöi ylös niin, niin mut seula tihenee.
 
Grindr of lost toutain
Liittynyt
20/8/19
Viestit
145
L tai LP tarkoittaa lähtöpaikkaa. Jos järvessä on useampi lähtöpaikka, siitä on maininta. L2 tarkoittaa esim MV cupissa kivijoella lähtöpaikkaa numero 2.
 
Propilkin edustaja
Ylläpitäjä
Moderaattori
TS-valvoja
Liittynyt
4/2/17
Viestit
149
Opassivustojahan on aika paljon
esim.
PP2 opas Suomeksi ja enkuksi
Puolan pelihin tuolla käännöksiä, pilkkejä jne.

Myös kartoille löytyy muokattava ohjelma ja monelle muulle pilkkiin liittyvälle asialle.
 
Ylös