Oletko utelias vai varautunut uusiin peleihin

Oletko utelias vai varautunut uusiin peleihin
  • Viestiketjun aloittaja Koltta_Sissi
  • Aloituspäivämäärä
  • Vastauksia 1
  • Lukukerrat 55

Pelikaista.fi on moninpeleihin ja peliaiheiseen sisältöön keskittyvä peliyhteisö.

Palvelumme sisältävät peliseuraa ja yhteispelejä, keskustelua, pelaamista, sekä peliaiheisen sisällön luomista yhdessä jäsenten kanssa. Tervetuloa!

Liity nyt!
Sivustaseuraaja
Liittynyt
9/1/22
Viestit
3
Aivan henkilökohtaisesta mielenkiinnosta kysyn, koska itse suhtaudun aina suurella varauksella uusiin peleihin ja jopa kynnys kokeilla on korkea. Toisaalta sitten kun johonkin peliin kiinnostuu niin siihen panostan tolkuttoman paljon aikaa ja vaivaa..

Eli heittäydytkö uusiin peleihin hetken mielijohteesta, kaverin suosituksesta vai pitkällä mietinnällä, mikä on sun juttu uusien pelien suhteen ?
 
Perustaja
Ylläpitäjä
Sisällöntuottaja
Ydinjäsen
Discord valvoja
Liittynyt
7/5/16
Viestit
1 467
Omalla kohdalla tilanne on toinen, ja melkeinpä voisi sanoa että ihan ongelmaksi asti. Kiinnostavia ja aikaa vieviä pelejä on Steam kirjasto pullollaan. Toisaalta, ihan jokaiseen hype-junaan ei tule lähdettyä yhtä innokkaasti mukaan kuin esimerkiksi pari tai kolme vuotta sitten. Ainakin näin on ollut suurempien pelien kanssa. Uudet "AAA -pelit" kun ovat olleet melkoisia pettymyksiä viimeaikoina, mutta kuitenkin monet indie -pelistudiot ovat yllättäneet positiivisesti sisältönsä määrällä, poikkeavalla grafiikalla tai muuten hienoilla ideoillaan varustetuilla Early Access -peleillään.

Tulee pelattua tai vähintäänkin kokeiltua myös monia pienempiäkin pelejä pelkästään kavereiden suosituksilla, tai suosittelen niitä itse hetken hauskuuden ja yhteisöllisyyden vuoksi. Kun asiaa syvemmin miettii, niin sinällään pelillä ei aina ole yhtä suurta merkitystä kuin sitten sillä peliseuralla. Usein kuultu mielipiteeni onkin, että yhteistyö- ja moninpelit ovat moninpelejä syystä, ja niitä ei kuulu pelatakkaan yksin!
 
Ylös