Ohjeistus Pelirankit

Ohjeistus Pelirankit

Pelikaista.fi on moninpeleihin ja peliaiheiseen sisältöön keskittyvä peliyhteisö.

Palvelumme sisältävät peliseuraa ja yhteispelejä, keskustelua, pelaamista, sekä peliaiheisen sisällön luomista yhdessä jäsenten kanssa. Tervetuloa!

Liity nyt!
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Perustaja
Ylläpitäjä
Sisällöntuottaja
Tukeva jäsen
Discord valvoja
Liittynyt
7/5/16
Viestit
1 545
Helpottaaksemme peliseuran hakua ja striimaajien näkyvyyttä, tarjoamme perinteisten käyttöoikeuksien lisäksi myös hieman erikoisempia rooleja. Tässä ohjeistuksessa selitetään mitä pelirankit ovat ja miten ne toimivat, sekä miksi ne ovat tehty juuri näin.

Pelirankit

Eniten käytetyimmät roolit äänipalvelimella ovat Pelirankit. Näitä peliseuran hakua edistäviä rooleja kutsumme pelirankeiksi, sillä ne ovat nimetty aina tietyn pelin kokonaisella nimellä tai lyhenteellä. esimerkiksi Counter-Strike 2 tai Return to Moria. (The Lord of The Rings: Return to Moria).

Mitä pelirankilla tehdään?

Pelirankkien tehtävänä on toimia avaimena lukituille puhe- ja tekstikanaville, jotka ovat ryhmitelty kategorioihin peligenrejen mukaan, sekä helpottamaan peliseuran löytämistä avoimilla peliseuranhaku kanavilla. Mutta pelirankkien hienous on siinä, että ne voi käyttäjä lunastaa itselleen ja vieläpä melko helposti!

Teksti- ja puhekanavat ovat lajiteltu eri kategorioihin peligenren mukaisesti ja oikean genren/viestin voit etsiä helposti painamalla ctrl+f, sekä kirjoittamalla hakukenttään pelin nimen. Löytyneen viestin alta näet sitten hakemasi reaktion, eli pelirankin kuvakkeen.

Peliseuran hakeminen Pelirankin avulla

Peliseuran hakemisessa pelirankit helpottavat käyttäjän elämää siten, että kukin käyttäjä voi korostaa peliseuranhakuaan mainitsemalla viestissä pelirankin.

Tällöin peliseuranhaku viesti korostuu kaikille käyttäjille joilla kyseinen pelirankki on myös käytössä.

Usein peliseuran hakemisessa kannattaa mainita ainakin seuraavat tiedot:
  • Mitä pelimuotoa haluat pelata
  • Kuinka monta pelaaja tarvitset
  • Milloin haluat aloittaa pelaamisen

Esimerkki:
Koodi:
@Raibow Six Siege Ranked, +2, parin tunnin päästä

On kuitenkin hyvä huomioida myös muut käyttäjät, eikä spämmiä viestiä liian usein tai usealle eri kanavalle lyhyen ajan sisällä.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös