PL:N joukkuerekisteri ja info Kansainväliset-osiosta

PL:N joukkuerekisteri ja info Kansainväliset-osiosta
  • Viestiketjun aloittaja Tonza_888
  • Aloituspäivämäärä
  • Vastauksia 1
  • Lukukerrat 1 493

Pelikaista.fi on moninpeleihin ja peliaiheiseen sisältöön keskittyvä peliyhteisö.

Palvelumme sisältävät peliseuraa ja yhteispelejä, keskustelua, pelaamista, sekä peliaiheisen sisällön luomista yhdessä jäsenten kanssa. Tervetuloa!

Liity nyt!
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Grindr of lost toutain
Liittynyt
20/8/19
Viestit
160
Turnauksiin täytyy ilmoittautua aina erikseen, mutta pl-foorumi otti tänä vuonna käyttöön myös joukkuerekisterin, jota tulee päivittää myös, jos joukkueen kokoonpanossa ilmenee muutoksia. Eli:

1) Mikäli olet uusi tiimi pl-foorumilla, tulee sinun ilmoittaa joukkueesi pelaamasi turnauksen lisäksi myös pl-foorumin adminien ja välimiesten ylläpitämään joukkue rekisteriin. http://propilkki.pl/index.php?/topic/2990-turnieje-miedzynarodowe-i-miedzyforumowe/page__st__40

2) Suora lainaus linkin etusivulta "Tässä aiheessa luetellaan joukkueiden kokoonpanot ja pelaajien muutokset joukkueiden kokoonpanossa kansainvälisiin ja foorumien välisiin turnauksiin osallistumista varten."

3) Joukkueen ilmoitukseen tulee laittaa joukkueen käyttämä tagi, haalarin koodi ja pelaajalista mielellään niin, että kapteenit ovat listassa järjestyksessään ennen pelaajia. Maata ei vältämättä tarvitse ilmoittaa, sitä ei ainakaan vielä merkata erikseen. Jos joukkueen kokoonpano muuttuu, tulee se ilmoittaa myös tänne.

4) Muistakaa myös kunnioittaa foorumin sääntöjä ja käyttäkää sitä nimimerkkiä foorumilla, jolla pelaattekin.Pari sanaa kansainväliset-turnaukset osiosta:

-Pinnattuina ovat aina ne ketjut, joiden turnaus on alkamassa tai parhaillaan menossa (otsikossa saattaa olla maininta.)

-Mitään ilmoittautumisia liittyen näihin turnauksiin EI voi hoitaa pelikaistalla vain ja ainoastaan pl-foorumilla.

-Joskus olen itsekin jäljessä aikatauluista, joten pieniä virheitä ei kannata noteerata, ne kyllä korjaantuu.

-Kysymyksiä voi lähettää minulle yv:llä täällä, mutta tietoa on varmasti tusinan verran monella muullakin.

-Kaikkien mahdollisten tiimiturnauksien käännökset eivät välttämättä tänne ole eksyneet, joten paras paikka tutkailla asioita on itse foorumilla.

-Ottakaa huomioon aikavyöhykkeet turnauksien alkamisajoissa! Puolan kanssa elämme aina eri aikaa. Ennen johonkin turnaukseen ilmoamista asia kannattaa tuplatarkistaa.
 
Viimeksi muokattu:
Grindr of lost toutain
Liittynyt
20/8/19
Viestit
160
Päivitystä liittyen kansainväliset-osioon:

Pyrin päivittämään osiota edelleen, mutta pahoittelut jos joskus tulee jäljessä. Tämän hetken ajan priorisoinnilla osion moderointia ajallaan en voi taata. Kiitos ymmärryksestä.
 
Viimeksi muokattu:
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös