Pelikaista.fi on moninpeleihin ja peliaiheiseen sisältöön keskittyvä peliyhteisö.

Palvelumme sisältävät peliseuraa ja yhteispelejä, keskustelua, pelaamista, sekä peliaiheisen sisällön luomista yhdessä jäsenten kanssa. Tervetuloa!

Pöytämikrofonit

  • Viestiketjun aloittaja Crusader
  • Aloituspäivämäärä
  • Vastauksia 5
  • Lukukerrat 1 512

Crusader

Keskustelija
Uutta pöytämikrofonia tässä hankkimaan. Nykyinen laite: Deltaco mf-101. Naurettavan halpa ja kestihän tuo huimat 2,5 vuotta tuossa käytössä, mutta kyselisinkin onko porukalla suosituksia uudeksi pöytämikiksi? Esim. joku hieman parempilaatuinen ja silti kestävä? Itsellä tulee useita tunteja viikossa TS:ssä pyörittyä ja koneessa on tällä hetkellä ulkoinen ASUS:n äänikortti että ei jää kyllä rautapuolesta kiinni jos jotakin järeämpää jollakulla käytössä.

http://hintaseuranta.fi/tuote/kuulokkeet-ja-mikrofonit/deltaco-mf-101-mikrofoni/854929
 

Jamppu

Mr. Battlefield
Ydinjäsen
Sisällöntuottaja
Discord valvoja
Yleisesti noi Bluen mikit on ollut todella suosittuja pelaajien, tuubaajien ja striimaajien keskuudessa. Oletan että haussa on USB mikki?

Jos olisin itse vähän enemmän tutkinut asiaa, olisin varmaan päätynyt Bluen Yetiin tai vastaavaan, jota Jumalatar tossa jo linkkaskin.

Ei silti, mulla ei ole ollut mitään valittamista tästä Thomannin bundlesta:
https://www.thomann.de/fi/the_tbone_sc440_usb_podcast_bundle_02.htm

Hinta ei ole paha ja mukana tulee mikin lisäksi jalusta - tosin sellanen pöytäjalusta toimis mun tarkoitukseen paremmin kun tuo lattiajalusta.

Mikin äänenlaatu on mulle aivan täydellinen. Mun vertailukohta on vähän huono, kun alkuvaiheessa äänitin kommenttini ihan pilipalimikeillä, mutta kaikki mun viimeaikaisten videoiden kommentaryt on äänitetty tällä setillä, kuuntele vaikka toi mun BF1 beta vidin kommentiraita:
http://www.pelikaista.fi/battlefield-1-beta-analyysi/
 

DJ North

Erittäin ahkera
Jampun videoita seuranneena voin sanoa että äänessä todellakin on eroa. Siirryin tsingitsongi-pelikuulokkeista todella hyvän hinta/laatusuhteen Superlux HD681B käyttäjäksi (19,90 € ja ilmainen kuljetus), mutta siinä katosi talon ainoa mikki. Pöytämikkiä olen siitä lähtien katsellut, sekä DAC/AMP settiä jossa olisi fyysinen äänenvoimakkuudensäädön namiska, mielellään tietysti mikin mute. Pelien VoIP on ainoa käyttötarkoitus toistaiseksi.
 

Pelikaista.fi on moninpeleihin ja peliaiheiseen sisältöön keskittyvä peliyhteisö.

Peliseuraa, keskustelua, kilpailuja ja yhteispelejä, sekä peliaiheisen sisällön luomista yhdessä jäsenten kanssa.

Tervetuloa yhteisön ytimeen!
Ylös Bottom