PP2 Sm-liiga 2021-2022!

PP2 Sm-liiga 2021-2022!
  • Viestiketjun aloittaja Allu.K
  • Aloituspäivämäärä
  • Vastauksia 37
  • Lukukerrat 16 328

Pelikaista.fi on moninpeleihin ja peliaiheiseen sisältöön keskittyvä peliyhteisö.

Palvelumme sisältävät peliseuraa ja yhteispelejä, keskustelua, pelaamista, sekä peliaiheisen sisällön luomista yhdessä jäsenten kanssa. Tervetuloa!

Liity nyt!
Sosiaalinen
Liittynyt
10/4/19
Viestit
65
Välierien tulokset:


PIPO (153) 8 - 2 (127) Team Hurrikaani

34-22, 16-40, 29-27, 39-17, 35-21

Procyon II (153) 8 - 0 (71) Kiki
43-13, 36-20, 39-17, 35-21

Valitusaikaa tuloksista on 24h julkaisemisesta.

2AviITu.png
 
Sosiaalinen
Liittynyt
10/4/19
Viestit
65
Pronssipelin lopputulos:

Kiki (146) 4 - 6 (134) Team Hurrikaani
26-30, 37-19, 32-24, 27-29, 24-32


Finaalin tilanne lauantain jälkeen:

PIPO (86) 3 - 3 (82) Procyon II

28-28, 27-29, 31-25


Onnittelut Team Hurrikaanille pronssista!
 
Sivustaseuraaja
Liittynyt
5/5/19
Viestit
4
Kiitos vielä kovasti kaikille järjestäjille ja pilkkijöille tästä kaudesta teitte hienon kauden aloittaa kunnon pilkkimisen!
Jatketaan samalla meisingillä ensi kauteen ja kiitos vielä suuresti kaikille ketä vastaan pelasimme kauden aikana, te teitte tästä tarinan❤️
Tume kiittää ja palaamme ensi kaudella!
 
Sivustaseuraaja
Liittynyt
24/1/20
Viestit
3
4.1. Pelaajien lukumäärä ja pelaajavaihdot

Pelaajia joukkuekohtaisesti maksimissaan kahdeksan, minimimäärää ei ole.


Jokohan tuon muinaisjäänteen ajalta jolloin tiimejä oli kerralla jäällä 3 saisi ensi kaudeksi korjattua kymmeneen pellaajaan niin kuin muissakin(?) liigoissa. Tällä hetkellä taitaa parhaimmillaan/pahimmillaan toiset 8 kaivella nenää kun toiset 8 jäällä?
 
Kiinnostunut
Liittynyt
26/8/19
Viestit
12
4.1. Pelaajien lukumäärä ja pelaajavaihdot

Pelaajia joukkuekohtaisesti maksimissaan kahdeksan, minimimäärää ei ole.


Jokohan tuon muinaisjäänteen ajalta jolloin tiimejä oli kerralla jäällä 3 saisi ensi kaudeksi korjattua kymmeneen pellaajaan niin kuin muissakin(?) liigoissa. Tällä hetkellä taitaa parhaimmillaan/pahimmillaan toiset 8 kaivella nenää kun toiset 8 jäällä?
Tämä justiinsa olisi ensimmäinen asia mikä pitää saada korjattua ensi vuoteen ja siirtyä takaisin 10vs10.
 
Sosiaalinen
Liittynyt
17/3/20
Viestit
62
10 vs 10 voi entisestään terävöittää liigan kärkeä, mutta vain hetkeksi.
Toisilla lisäksi hivenen pienehköt joukkueet tuohon, mutta eihän se ole kuin rekrytoinnista kiinni.
MV on sitä tehnyt vajaan vuoden ja nimenomaan silmälläpitäen uusia persoonia liigaan. Toki se teettää töitä, mutta intohimosta lajia kohtaan tätä tehdääkin.
Varsinkin näin uuden tiimin kohdalla mitä MV on, niin lyhyen kauden aikana jouduttiin monia monia kertoja jättämään kokeneempia pelaajia jotka olivat mukana edellisellä kaudella NYKY.ssä pois jotta saatiin uusia jäälle hakemaan kisakokemusta. Se näkyi tosin runkosarjan tuloksissamme, mutta ensimmäinen kautemme olikin puhtaasti treenikausi ja uskon tämän kantavan hedelmää. Pudotuksissa päätettiin ottaa puhtaasti kaikki irti tiimistä ja vielä moninkertaista mestaria vastaan jotta nähtiin mikä tilanne tiimissämme on.
Itse antaisin ohjeeksi tuleville uusille tiimeille jotka koostuvat kokemattomista pelaajista tai vain yhden kauden kokemuksen omaavista pelaajista, otakaa ensimmäinen kausi toki tosissaan, mutta ottakaa se tärkeänä kouluna ja tehkää rankkojakin päätöksiä. Tällä tavoin tuo 10vs10 ei tunnu liian kovalta määrältä ja saatte uutta väkeä ja väkeä yleensäkin jäälle treenaamaan.

Tiivistelmä. Vanhat pienemmät tiimit, panostakaa rekrytointiin ja tehkää uusille suotuisa alusta treenaamiseen. Päästäkää niitä jäälle ja opastakaa.
Uusien tiimien kohdasta jo kerroinkin omia mietteitä.
MV uskoo siis täysin moneltakin kantilta katsottaessa, että 10 vs 10 on tätä päivää.
 
Viimeksi muokattu:
Merkittävä
Liittynyt
20/8/19
Viestit
295
Kyllähän tuosta asiasta on ollut jo kulisseissa paljon puhetta aiemminkin ja tuo 10vs10 on tällä hetkellä varmasti halutuin muutos koko liigaan. Niin kuin @PuliSher sanoi, parhaimmillaan puolet tiimistä joutuu huilaamaan. Nimenomaan tuo systeemi avaisi enemmän ovia uusien pelaajien rekrytoinneille, koska jäälle tarvitaan porukkaa lisää.

Ja muutenkin tuo 10vs10 on se standardimuoto joka paikassa oikeastaan. Juuri senkin takia se täytyisi muuttaa, se olisi pitemmällä aikavälillä hyödyksi kaikille. Aikanaan tuo 10vs10 taisi suomen liigassa ollakin, mutta siitä on jo pitkä aika, en edes muista milloin se viimeksi oli.
 
Sanavalmis
Liittynyt
16/4/19
Viestit
84
vai olisiko niin, että samoihin teameihin kasautunut liikaa pelaajia:) 10x10 on kyllä kannatettava juttu. Nyt kun kiki lopettaa taas joko teamien koko ehkä kasvaa ja teamit vähenee. Voisiko ajatella, että rakentaisi yhden uuden teamin. Vähän niin kuin Pipo aikoinaan teki. syntyisi kilpailua enemmän. Toki europeleissä hyvä olla riittävästi vaihtopelaajia. Ajattelen että sekään ei kehitä lajia, että jossain on vaihtopenkki täynnä huippuja, joille ei saa peliaikaa järjestettyä. Tähän ei tietty pysty vaikuttamaan ja olkoon tää vaan tikrun mietiskelyä..kirjoitin kuitenkin
 
Keskustelija
Liittynyt
6/4/21
Viestit
28
Moi,samoilla ajatuksilla kuin Atomix kirjoituksessaan, jokainen olemassa oleva joukkue kun ottaisi uusia kasvoja mukaan ja panostaisi heidän oppimiseen,eikä trendi olisi jo valmiiden pelaajien rekryssä. Olen itse perustanut tarkoituksella 2 vuoden aikana pari uutta tiimiä joissa tehtävä on tuottanut tuloksia, edelleen etsin aktiivisesti uusia pelaajia lajin pariin. On ollut ilo seurata kuinka MV on onnistunut tuloksellisesti saattelemaan tiimissään uusia pelaajia SM jäälle ja takuulla tulokset kokemuksien myötä vain paranee, tämä nähtiin jo NYKY ssä että mikään ei ole mahdotonta, kun vain jaksetaan uskoa omaan tekemiseen.Tehtävä kun ei ole ihan helppo tai itsestään selvyys, töitä on tehtävä, ei ole ihan iisiä että tiimiillä on asettaa tarvittava määrä pelaajia jäälle. Ainahan tapahtuu liikehdintää ja pelaajia lopettaa tai vaihtaa itselleen sopivampaan porukkaan,se on humpan juoni nyt ja varmaan jatkossakin. Potentiaalia löytyy julkisilta paljon,moni heistä vain ei koe olevansa riittävän hyvä osallistumaan tiimeihin ja tämä on se missä olisi ns töitä! Valaa uskoa siihen että matka ei ole liian pitkä tai vaikea,aktiivisuus kantaa nopeastikkin hedelmää :) The Benchwarmers on saanut kohtuu hyvin rekryttyä uusia mukaan,aika näyttää mihin se kantaa, onneksi mukana on kokeneita vanhempia pelaajia jotka kaikki yhdessä omalla panoksellaan tasoittaa oppimiseen tietä näille uusille mukaantulijoille. Tuleviin kauden 2022-23 peleihin on vielä jokunen hetki ja treenit jatkuu,kesätaukoa ei ole ja toiveena olisi hyvät yhteispelit jotka kantaisivat jollain tasolla hedelmää. 10vs10 näyttäisi olevan se mihin liigassa kallistutaan joten tehdään töitä sen eteen, että joka tiimissä tämä pelaajamäärä toteutuu helposti, eikä pelaajien vähyydestä johtuen SM-liiga kutistu pois.
 
Ylös