Pelikaista.fi on moninpeleihin ja peliaiheiseen sisältöön keskittyvä peliyhteisö.

Palvelumme sisältävät peliseuraa ja yhteispelejä, keskustelua, pelaamista, sekä peliaiheisen sisällön luomista yhdessä jäsenten kanssa. Tervetuloa!

Propilkki.pl rennot turneet ohjeistusta

  • Viestiketjun aloittaja Tonza_888
  • Aloituspäivämäärä
  • Vastauksia 2
  • Lukukerrat 1 085

Tonza_888

Sosiaalinen
Moderaattori
Kuten täällä käyneet ovat jo havainneet, on osioon ilmestynyt ketjuja liittyen suurimpiin ja virallisiin tiimi peleihin.

Propilkki.pl foorumilla on myös rutkasti tarjolla lukuisia yksilö turneita joka päivä, jotka vastaavat sitten enemmän näitä meidän rentoja turneita. Turnauksiin ei siis tarvitse yleensä ilmoittautua. Näitä pikkuturnauksia on kuitenkin aivan liian paljon, jotta minun tai kenenkään kannattaisi niistä alkaa purkamaan tähän informaatiota erikseen.
Muistutan jälleen kerran, että nämä turnaukset vaativat sinulta käyttäjätunnuksen, jonka tulee vastata nimeäsi, millä pelaat. propilkki.pl

Kun olet tehnyt käyttäjän ja pääset etusivulle, ensimmäisenä sivulla on pelikalenteri ja viikon päivät puolaksi (Codziennie-Niedziele) väliltä, joiden alla aina sen päivän rennot turnaukset kellonaikojen kanssa. Ottakaa huomioon, että kellonajat vastaavat aina puolan aikaa. Turnauksien lyhykäiseen infon ymmärtämiseen riittää se, että heittää vain tekstit google kääntäjään tai kysyy joltakin, joka siellä rentoja käy pelaamassa. Suomalaiset ovat löytäneet sinne aika hyvin aikaa myöten joten et varmasti ole yksin! :)

Eli käyttäjätunnuksen ja pienen kääntelyn turvin pääset taatusti pelaamaan pelejä, jos koet, että nykyinen pelaaminen ei sinulle riitä. Puolan foorumin rennoissa on mukana usein myös muistakin kansoista pelaajia, joten turnaukset sopivat myös niin sanottuun lämmittelyyn tärkeitä tiimipelejä varten.
 
Viimeksi muokattu:

Tonza_888

Sosiaalinen
Moderaattori
Hyvä suomennos. Pitäkää kansalaiset mielessä että kohtuu usein tuo PL-foorumin kalenteri muuttuu tiimi turnauksien alkaessa ja loppuessa eli eroja saattaa esiintyä myös näissäkin peleissä aina silloin tällöin. Totta kai hekin pelaavat oman maansa henkilökohtaisia (parhaillaan), joten kalenteri on aika täysi. Tämä aika onkin parasta mahdollista käydä noihin rentoihin tutustumassa kun tarjontaa on paljon.
 

Pelikaista.fi on moninpeleihin ja peliaiheiseen sisältöön keskittyvä peliyhteisö.

Peliseuraa, keskustelua, kilpailuja ja yhteispelejä, sekä peliaiheisen sisällön luomista yhdessä jäsenten kanssa.

Tervetuloa yhteisön ytimeen!
Ylös Bottom