Pelikaista.fi on moninpeleihin ja peliaiheiseen sisältöön keskittyvä peliyhteisö.

Palvelumme sisältävät peliseuraa ja yhteispelejä, keskustelua, pelaamista, sekä peliaiheisen sisällön luomista yhdessä jäsenten kanssa. Tervetuloa!

Rainbow 6 Siege päivitetty roadmappi

  • Viestiketjun aloittaja Misni
  • Aloituspäivämäärä
  • Vastauksia 1
  • Lukukerrat 1 182

Misni

Perehtynyt
Ubisoftilta eilen illalla nettiin laitettu jäätävän iso ilmoitus seuraavan seasonin perumisesta on nyt räjäyttänyt redditin puoliksi tuleen ja jakanut jälleen kerran arvostelijat kahteen poppooseen.
Ensin pikkuisen itse asiasta eli seuraava seasoni jonka olisi pitänyt alkaa tänään onkin peruttu, Ubisoft ilmoitti asiasta artikkelissaan (https://rainbow6.ubisoft.com/siege/en-US/news/152-289775-16/year-2-season-2-operation-health).
r6_op_health_3pillars_vf_289784.png

Ubisoft haluaa nyt päivittää sekä serverit että pelin sisäisen teknologian ja tekniikan tälle vuosituhannelle jotta pärjäävät markkinoilla myös seuraavina vuosina, tämä vaan vie niin paljon koodaajien resursseja että joutuvat jättämään yhden mapin ja kokonaisen seasonin julkaisematta. Myös operaattorit joka he olivat suunnitelleet menevät uudestaan mietintämyssyn alle ja julkaisevat puolalaiset operaattorit season 3 ja 4 alussa 2 muun operaattorin kanssa, se että onko 3 operaattorin julkaiseminen hyvä vai huono kun kahdessakin on opettelemista ja uusia bugeja roppakaupalla.
r6_op_health_year2_roadmap_updated_289785.png

Toisaalta on hyvä että Ubisoft investoi tulevaisuuteen korjaamalla ja päivittämällä pelin, nykyisellään jos sillä olisi kilpailija ei se pärjäisi pelin ilmaiseksi muuttamallakaan, mutta kestääkö nykyinen pelikanta seuraavat 3+kk ilman mitään uutta contenttia plus sen jälkeiset uudet bugit mitä koko systeemin uudistamisesta Ubisoft saa aikaiseksi? Entäs rikotut lupaukset kun ei nyt tulekkaan uutta mappia(edes jälkijulkaisuna)? Entäs jos "operation healthin" jälkeenkin on serveriongelmia, pingien kanssa ongelmia tai uusia vielä vakavampia bugeja kun nyt on, miten ubisoft yrittää sitten selitellä itsensä niistä irti vai onko tämä nyt ubisoftin viimeinen kortti yrittää korjata mokansa joka olisi pitänyt korjata jo vuosi sitten?
 
Viimeksi muokattu:

Jack2

Jokapaikanpuuhöylä
Moderaattori
Sisällöntuottaja
Itse pidän siitä, että Ubisoft ainakin pyrkii saamaan R6S:n kuntoon, varsinkin kun tässä viime aikoina taas innostuin kunnolla pelailemaan sitäkin. Vähän (lue paljon) kuitenkin harmittaa että joutuvat karsimaan yhden seasonin sen takia. Jos tämän seurauksena kuitenkin peli päivittyy sellaiseen kuntoon, että sen pelaajakanta lähtee nousuun ja saavat karsittua suurimmat bugit ja ongelmat pelistä, niin sanoisin sen olevan ihan ok "tradeoff". Innolla odotellen, mitä tästäkin seuraa.
 

Pelikaista.fi on moninpeleihin ja peliaiheiseen sisältöön keskittyvä peliyhteisö.

Peliseuraa, keskustelua, kilpailuja ja yhteispelejä, sekä peliaiheisen sisällön luomista yhdessä jäsenten kanssa.

Tervetuloa yhteisön ytimeen!
Ylös Bottom