Striimikaista

Striimikaista

Pelikaista.fi on moninpeleihin ja peliaiheiseen sisältöön keskittyvä peliyhteisö.

Palvelumme sisältävät peliseuraa ja yhteispelejä, keskustelua, pelaamista, sekä peliaiheisen sisällön luomista yhdessä jäsenten kanssa. Tervetuloa!

Liity nyt!
Perustaja
Ylläpitäjä
Sisällöntuottaja
Tukeva jäsen
Discord valvoja
Liittynyt
7/5/16
Viestit
1 496
Tässä viestiketjussa saa vapaasti lyödä twitch-linkkiä ilmoille ja mainostaa omaa striimiäsi.
Voit myös ilmoittaa mahdollisista katsojille suunnatuista giveaway-tapahtumista tai muista kilpailuista.

Voit kysyä itsellesi myös TeamSpeak3 serverille striimi kanavaa katsojapelejä varten tai muuta yhteistyötä Pelikaistan kanssa.
 
Jokapaikanpuuhöylä
Moderaattori
Sisällöntuottaja
Liittynyt
9/5/16
Viestit
77
https://www.twitch.tv/jackknif3d

Suurimmalle osalle Kaistan foorumin tämänhetkisistä kävijöistä olenkin varmaan jo tuttu, mutta foorumin moderoinnin ja muun pikkukivan lisäksi ajattelin aloittaa pienimuotoisen striimailun. Nyt lähitulevaisuudessa tavoitteena striimailla CoD:it MW1>BO2 kampanjat Veteran-vaikeusasteella läpi, eli jos kiinnostaa tulla katselemaan kun kuolen tietokonevihollisille ja tuskailen kyseisten pelien yksinpelien parissa niin liittykäähän ihmeessä katsomaan. Tänään ensimmäisen kunnollisen striimini striimasin ja jatkossa varmaankin pyrin ainakin tällä hetkellä striimaamaan muutamaan otteeseen viikossa, varmaan joku 3-5 kertaa viikkoon voisi olla lähellä todellisuutta, pitkälti iltasaikaan.
 
Viimeksi muokattu:
Sosiaalinen
Liittynyt
8/12/16
Viestit
57
http://twitch.tv/tsigaaa

20-vuotias striimailija Kouvostoneuvostoliitosta, pelaillaan pääasiassa Rustia, StoneHearthia & Prison Architectia. Striimejä LÄHES joka päivä, ja striimit vähintään 2h/päivä :)
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Perustaja
Ylläpitäjä
Sisällöntuottaja
Tukeva jäsen
Discord valvoja
Liittynyt
7/5/16
Viestit
1 496
Tämä ei itse asiassa ole oma streamini, mutten jaksanut tehdä uutta ketjua tälle :D

Twitchissä on tänä viikonloppuna Age of Empires 2 HD turnaus osoitteessa: https://www.twitch.tv/escapeaoe

Turnauksen lopussa turnauksen sponsorit ovat myös järjestäneet giveawayn, johon voi osallistua tästä:
https://gleam.io/NdrZT/escape-gaming-giveaway
Kannattaa osallistua, aika mahtavia palkintoja! :)

Ihan mielenkiintoisia palkintoja, ikävää että noissa aina niin paljon osallistujia! Itsekkin katselin tästä turnauksesta jo infoa tuolta twitterin puolella, sillon ei ollut vaan arvonnasta tietoa. Kiitoksia postauksesta!

Tämän periaatteeessa voisi siirtää tuonne vapaaseen keskusteluun omana viestiketjuna tai voisin tehdä "ulkoisille" kilpailuille/arvonnoille oman osion jonnekkin. Kun vastaavia ilmoituksia tulee varmasti jatkossakin (games done quick yms.).
 
Jokapaikanpuuhöylä
Moderaattori
Sisällöntuottaja
Liittynyt
9/5/16
Viestit
77
Hieman päivitystä tilanteeseen kuten nopeimmat ovat saattaneetkin huomata tuolta Pelikaistan syötteestä, niin ainakin nyt alkuviikon olen aika hyvin epäsäännöllisen säännöllisesti striimaillut Twitchissä mitä sattuu, pelejä yleensä, ja todennäköisesti sama meininki jatkuu tässä kevään mittaa useampaan otteeseen joka viikko. Kaiken lisäksi striimailut siirtyvät tästä hetkestä lähtien uuteen osoitteeseen, nimittäin www.twitch.tv/jackknif3d, joten mikäli huono huumori ja vielä huonommat pelitaidot viihdyttävät tai jotain, niin arvostaisin suuresti että kävisit pyörähtämässä ja heittämässä morot chatissa, saanpahan itsekin viihdettä pelien oheen.
 
Keskustelija
Liittynyt
19/5/16
Viestit
36
Nimi: tonnizi
Twitch: https://www.twitch.tv/tonnizi
Some: https://twitter.com/tonnizi
Kalusto: PC, tulossa: PS3/PS4 hekä
Tarjonnan sisältö: Nuori suomalainen miehen alku, pelaa monia erilaisia pelejä, enimmäkseen sotapelejä. Kieli: Fin[x] Eng[] Fin/Eng[x]
Striimaamisen ajankohta: 1 - 3 kertaa viikko
Vapaamuotoinen esittely: Olen 25 vuotias nuori miehen alku Järvenpäästä. Hyvällä 100/10M netillä striimaillen. Viime aikoina olen keskitynny PUBG ja GTAV RP pelaamiseen, mutta yleensä pelaan laidasta laitaan (ja laitojen yli) peleijä

- Päivitin vähän tätä postausta.
 
Viimeksi muokattu:
Perustaja
Ylläpitäjä
Sisällöntuottaja
Tukeva jäsen
Discord valvoja
Liittynyt
7/5/16
Viestit
1 496
Näkyvyyttä striimikanavalle voi yrittää hankkia myös Pelikaistan Discordin kautta.
Lisää vain Pelikaistan banneri kanavasi paneeleihin ja siitä linkki osoittamaan meidän etusivulle, Discordiin, keskustelualueelle tai steamiin.
Tämän jälkeen lykkää meikäläiselle osoite twitch-kanavaasi yksityisviestitse, niin lisään tietosi botille. Kyseinen botti ilmoittaa automaattisesti Discordin #striimit -kanavalla, kun lähetyksesi on live-tilassa.

Virallisia banneri vaihtoehtoja on toistaiseksi vain yksi, mutta toinen on tekeillä. Toki omankin voi tehdä, mutta se tulee ensin hyväksyttää meikäläisellä.

pelikaista.jpg
 
Sivustaseuraaja
Liittynyt
23/9/19
Viestit
2
twitch:

Hei! Olen 15-vuotias poika. Joka Pelaa striimeissä yleensä Destiny 2 mutta, tästä päivästä lähtien alkaa batman viikko eli pelataan batman pelejä 7päivää.

Kalusto: PC ja ps3
 
Sivustaseuraaja
Liittynyt
6/10/20
Viestit
1
Hei Kaikille :) . Olen uusi täällä ja olen harrastanut striimaamista reilun 3 viikkoa. Seuraajia minulla on kanavallani 128 mutta joukkoon sopii lisää jos peli striimit kiinnostavat. Tervetuloa kanavalleni tutustumaan sisältöön ja toivon näkeväni teitä live striimeissäni joita pyrin järjestämään säännöllisesti.
Linkki kanavalle:

Voit kanssa käydä tutustumassa kotisivuihin linkki sinne on : https://harri-hyttinen.webnode.fi/

Tervetuloa vaan kaikille ja nähdään Twitcissä :)

Ystävällisin terveisin Hyde :)
 
Perustaja
Ylläpitäjä
Sisällöntuottaja
Tukeva jäsen
Discord valvoja
Liittynyt
7/5/16
Viestit
1 496
Striimailin 3 vuotta sitten jonkin verran ja nyt uuden laitteiston myötä olen innostunut asiasta taas.
Tarkoituksena pelata laidasta laitaan eri PC-pelejä kaistalaisten, sekä mahdollisuuksien mukaan myös lähetyksen katsojien kanssa.

Tom Clancy's Rainbow Six: Siegeä olen nyt striimannut eniten, mutta lähetän pelikuvaa myös First Class Troublesta, sekä yhteistyöpelinä pelattavasta Orcs Must Die 3:sta.

Myöhemmin saatan siirtyä myös yksinpelien kimppuun, mutta katsotaan.


Hyviä pelejä, ja tulkaahan tuhlaamaan aikaanne! :D
 
Ylös