Team Kiki lopettaa

Team Kiki lopettaa
  • Viestiketjun aloittaja lareman
  • Aloituspäivämäärä
  • Vastauksia 8
  • Lukukerrat 1 459

Pelikaista.fi on moninpeleihin ja peliaiheiseen sisältöön keskittyvä peliyhteisö.

Palvelumme sisältävät peliseuraa ja yhteispelejä, keskustelua, pelaamista, sekä peliaiheisen sisällön luomista yhdessä jäsenten kanssa. Tervetuloa!

Liity nyt!
Sosiaalinen
Liittynyt
10/4/19
Viestit
67
Yli 10 vuotta ProPilkkiä Suomen ja Euroopan huipulla vaatii veronsa ja niinpä nyt tämän kauden EM- ja SM-liigojen päätyttyä voidaan ilmoittaa, että Team Kiki lopettaa tiimitoimintansa.

Suuret kiitokset kaikille Kikin haalaria vuosien aikana kantaneille pelaajille. Vastaavasti suuret kiitokset kaikille rakkaille vastustajille vuosien varrelta.
 
Perehtynyt
Liittynyt
30/4/20
Viestit
23
Erittäin suuret kiitokset Kikeille näistä vuosista ja panostuksesta kotimaisen pelin eteen! Monta vuotta saatiin teitä vastaan vääntää hyviä pelejä ja viimeisimpänä mielessä pronssipelin tiukat taistelut! Oikein hyvää jatkoa teille kaikille ja toivottavasti törmätään ainakin osaan porukasta edes jossain merkeissä! :)
 
Kunnioitettu
Liittynyt
20/8/19
Viestit
314
10 vuotta ja ylikin, se oli aikamoinen vuosikymmen todistaa. Parhaimmillaan oli yksi maailman parhaimmista tiimeistä ja loppuun asti jaksoi painaa aina vähintään hyvällä tasolla. Melkoisia matseja ja vääntöjä, sellaisia joita ei koskaan tulla unohtamaan.

Hyvää jatkoa porukalle!
 
Sanavalmis
Liittynyt
16/4/19
Viestit
85
Ikävä teamia jää ja kaikkia pelaajia teamissa. Kovasti arvostan teamia ja harmillista ettette jaksaneet jatkaa. Onhan tämä aika kovaa välillä ainakin jos euro-liigoja pelaa. Käykää ees joskus pitämässä jotain turneita vanhoja muistellen rennosti. Hyvää jatkoa kaikille jotka ette jäällä enää törmäile. (ps.aina voi palata)T.Tikru
 
Sosiaalinen
Liittynyt
10/4/19
Viestit
67
Puhuttiin, että Kikien sisäinen eli Mestareiden mestari tullaan järjestämään joka keväänä, ja se on avoinna kaikille entisille Kikien pelaajille, joita on aika monta :) Tänä vuonna mennään kuitenkin nykyisellä porukalla.
 
Sosiaalinen
Liittynyt
17/3/20
Viestit
62
Mielellään oltaisiin jatkossakin otettu pelejä teitä vastaan.
Onneksi NYKYN ja MV.n aikoina muutamia kertoja päästiin pelaamaan.

Aikansa kutakin.
 
Ylös