Toimittaja etsii haastateltavaa liittyen verkkopelaamisen tietoturvaan

Toimittaja etsii haastateltavaa liittyen verkkopelaamisen tietoturvaan
  • Viestiketjun aloittaja jaanaorvokki
  • Aloituspäivämäärä
  • Vastauksia 1
  • Lukukerrat 290

Pelikaista.fi on moninpeleihin ja peliaiheiseen sisältöön keskittyvä peliyhteisö.

Palvelumme sisältävät peliseuraa ja yhteispelejä, keskustelua, pelaamista, sekä peliaiheisen sisällön luomista yhdessä jäsenten kanssa. Tervetuloa!

Liity nyt!
Sivustaseuraaja
Liittynyt
20/9/22
Viestit
2
Olen toimittaja ja etsin haastateltavaa liittyen juttuun, jonka aiheena on verkkopelaamisen tietoturva. Haussa olisi nuori, joka olisi jossain vaiheessa pelatessaan kohdannut tietoturvaongelmia. Sellainen voisi olla esim. pelaamisen kautta tullut virus, henkilötietojen vuotaminen, identiteettivarkaus, käyttäjätilin kaappaus tai tietojenkalastelu. Tilanteen ei tarvitse olla johtanut mihinkään suureen ongelmaan, pääasia että uhista olisi jonkinlaista kokemusta.

Jutun kohderyhmänä ovat tällä kertaa perheet, joten haastateltava saisi olla nuori (alaikäinen) ja mukana haastattelussa tulisi olla nuoren vanhemmat (tai toinen heistä). Juttua varten otetaan myös kuvat, ja jutussa tuleekin esiintyä omalla nimellä ja kuvalla. Juttu julkaistaan päivittäisessä sanomalehdessä ja se on osa suomalaisen teleoperaattorin markkinointiviestintää, eli kyseessä on ilmoitus. Haastateltava saa palkkioksi pienen lahjakortin.

Ota yhteyttä osoitteeseen jaanaorvokki@hotmail.com. Lisätietojen kysyminen ei vielä sido sinua mihinkään, joten jos yhtään kiinnostaa, laita toki viestiä :)
 
Sivustaseuraaja
Liittynyt
20/9/22
Viestit
2
Päivitän hakuilmoitusta sen verran, että haastattelu voidaan tehdä myös nimettömästi ja ilman kuvaa ja haastateltava voi olla jo aikuinen. Vanhempiakaan ei siten tarvitse olla mukana.
 
Ylös