Yleiskatsaus

Tervetuloa

Rekisteröitymällä keskustelualueelle voit tutustua yhteisön jäseniin, sekä etsiä peliseuraa tai vaikkapa hakea eri klaaneihin!

Liity mukaan!

TS-Moderaattorin tehtävät

Rasteri

Perustaja
Ylläpitäjä
Perustaja
Sisällöntuottaja
Liittynyt
7/5/16
Viestit
1 370
Kun käyttäjän valvoja hakemus hyväksytään, on meillä tapana antaa hänelle ensin moderaattorin oikeudet, johtokunnan jäsenten ja valvojien määrittämäksi ajaksi. Yleensä tämä koeaika kestää viikon tai pari. Käyttäjien on mahdollista hakea myös pelkäksi moderaattoriksi, niin halutessaan.

Moderaattorin tarkoitus Pelikaistan TeamSpeak3 palvelimella on toimia avustavana TS-valvojana, eli lyhyesti; tärkein tehtävä on hankkia uusia jäseniä, pitää järjestystä hänelle osoitetuilla kanavilla, niiden ohjeistuksien ja oikeuksien avulla, jotka hänelle on annettu.

Moderaattorilla on seuraavat oikeudet (tavallisia jäseniä ja vieraita kohtaan):

  • Voi siirtää käyttäjiä toisille kanaville tarvittaessa/pyydettäessä.
  • Voi antaa varoituksen käyttäjälle, suullisesti, viestillä tai potkimalla kanavalta -kunhan muistaa kertoa syyn.


Varoitukset ovat kirjattava sille tarkoitettuun viestiketjuun Pelikaistan keskustelualueella.

Tämä 2-varoituksen käytäntö on meillä käytössä siksi, että muutkin valvojat tai moderaattorit pysyisivät asioista kartalla, teemme tämän myös parantaaksemme läpinäkyvyyttä jäsenten ja valvojien välillä.

Kun varoitus kiintiö on häiriköivällä käyttäjällä täyttynyt, valvojilla on oikeus suurempiin toimenpiteisiin, kuten esimerkiksi tietyn pituisen porttikiellon antamiseen tai pysyvämpään ratkaisuun.

Etkö ole varma mitä missäkin tilanteessa pitäisi tehdä? – Kysy.

Kaiken yllämainitun lisäksi on moderaattoreiden aktiivisesti luettava Pelikaistan keskustelualueelta ainakin heitä koskevia postauksia, sekä tietenkin tutustua myös TS3-palvelimen sääntöihin. Mikäli jotain jäi vielä epäselväksi, voit tarvittaessa kysyä apua Rasterilta tai muilta valvojilta.
 
Viimeksi muokattu:

WhiteWolf

Johtokunnan jäsen
Ylläpitäjä
TS-valvoja
Sisällöntuottaja
Liittynyt
7/5/16
Viestit
344
Vaikuttaa hyvälle. Katoin läpi noita oikeuksia niin siel aika laajastikin jopa kaikkea. Kuten semi-permanent kanavien tekoa.
 
Ylös Bottom