Ohjeistus Tukea Propilkin kehitystyölle

Ohjeistus Tukea Propilkin kehitystyölle
  • Viestiketjun aloittaja Tiikeri2
  • Aloituspäivämäärä
  • Vastauksia 3
  • Lukukerrat 1 470

Pelikaista.fi on moninpeleihin ja peliaiheiseen sisältöön keskittyvä peliyhteisö.

Palvelumme sisältävät peliseuraa ja yhteispelejä, keskustelua, pelaamista, sekä peliaiheisen sisällön luomista yhdessä jäsenten kanssa. Tervetuloa!

Liity nyt!
Sanavalmis
Liittynyt
16/4/19
Viestit
81

Lahjoitustili: Tue Propilkki 2 kehittämistä!

« on: March 14, 2008, 11:27:37 »

Propilkki 2 -peli on ilmaiseksi ladattavissa netissä. Sen lataaminen ja käyttäminen on täysin ilmaista. Pelin tekijät eivät saa siitä mitään tuloja. Pelin tekemiseen tarvitaan kuitenkin laitteistoja ja ohjelmistoja, joista aiheutuvat kulut tekijät ovat itse maksaneet.

Jos pidät Propilkki 2 -pelistä ja haluat lahjoittaa rahaa pelin kehittämiseksi, se on nyt mahdollista. Vapaaehtoisille lahjoituksille on nyt avattu tili:

Pankki: Kortesjärven Säästöpankki
Tilinhaltijat: Mikko Happo & Janne Olkkonen
Tilinumero: FI47 4912 0010 0038 11

Ulkomailta maksettaessa:
Pankin BIC-koodi: HELSFIHH
IBAN-tilinumero: FI4749120010003811

Voit käyttää myös PayPalia, klikkaamalla tästä.

Lahjoitusrahoja tulemme käyttämään vain pelin kehittämiseen liittyviin asioihin. Alkuvaiheessa toiveena on saada päivitettyä tietokoneet ja ohjelmistot nykyaikaisia vaatimuksia vastaaviksi. Rahoja voidaan käyttää myös yhteistyökumppaneiden ja pelintekemisessä vapaaehtoistyönä meitä auttaneiden henkilöiden pienimuotoiseen muistamiseen.

Lämmin kiitos kaikille, jotka tukevat pelin kehittämistä! Pidetään Propilkki 2 ilmaisena!
 
Sanavalmis
Liittynyt
16/4/19
Viestit
81
TEAM TYLSÄKAIRA Keräsi pro.pilkin kehityksen tueksi 200e. Team Tylsäkaira haastaa myös muut teamit osallistumaan keräykseen. Jos jokainen teamilainen laittaa 5 tai 10e siitä kertyy hyvin. Laittakaa alle viestiä jos teamisi osallistuu. haastaa voi myös suoraan toisen teamin. Toivon monen teamin osallistuvan hienon pelin kehitykseen.Viedään yhdessä pro.pilkin kehitystä eteenpäin.
 
Viimeksi muokattu:
Kunnioitettu
Liittynyt
20/8/19
Viestit
316
Hienoa työtä teiltä! Procyonilta tulee myös vuosittain lahjoituksia. Omalta osaltani käväisin juuri laittamassa panostusta. Janne ja Mikko ovat kyllä kaikki lahjoitukset ansainneet, käykää ihmeessä laittamassa tuonne niitä!
 
Viimeksi muokattu:
Propilkki pelinkehittäjä
Moderaattori
Liittynyt
12/4/19
Viestit
41
Nöyrä kiitos tekijöiltä. Viimeisimmät kulut ovat olleet sertifikaatin hankinta ja olemme joihinkin tapahtumiin sponssanneet peliservereitä, joissa on tarvittu meidän apua tapahtuman toteuttamiseksi.
 
Ylös