Valheim pelipalvelimen tiedot

Valheim pelipalvelimen tiedot

Pelikaista.fi on moninpeleihin ja peliaiheiseen sisältöön keskittyvä peliyhteisö.

Palvelumme sisältävät peliseuraa ja yhteispelejä, keskustelua, pelaamista, sekä peliaiheisen sisällön luomista yhdessä jäsenten kanssa. Tervetuloa!

Liity nyt!
Kiinnostunut
Liittynyt
10/5/16
Viestit
10
Serverillä on käytössä Valheim Plus Modi.
Ilman Modin asentamista serverille ei pääse.

IP: 23.109.109.100:28200
Pääsy: Pelipalvelimella on salasana, voit pyytää sen adminilta tai etsiä sen #valheim -kanavalta Pelikaistan Discordista.

Käytännössä Valheim Plus eroaa vanillasta sen verran, että pelattavalle hahmolle mahtuu mukaan enemmän hamstrattavia asioita, rakennusalue on huomattavasti suurempi ja rakentamista on hieman helpotettu. Lisäksi käytettävissä on esimerkiksi sellaisia quality of life -lisäyksiä, ettei höyläpenkki tarvitse katosta toimiakseen kunnolla tai nuotioita ja soihtuja täytellä jatkuvasti polttoaineilla itse. Portaalien kautta voi pelaaja halutessaan siirtää rautaa ja muita louhittuja malmeja. Myös sulatusuunit täyttyvät itsekseen kunhan lähistöllä on vain laatikollinen siihen tarvittavia resursseja.


Lataus linkki: https://github.com/valheimPlus/ValheimPlus

Serverin säännöt
Nämä säännöt ovat yksinkertaiset ja tarkoitettu parantamaan pelikokemusta.

 1. Sinun pitää olla vähintään 18 vuotias, muussa tapauksessa sinulla täytyy olla vanhemman lupa liittyä serverille. Sinun on oltava myös Pelikaistan Jäsen.


 2. Hahmojen, tavaroiden ja varusteiden tuonti muilta servereiltä on kielletty.


 3. Tee uusi hahmo ja pelaa sillä ainoastaan tällä serverillä, käytä myös samaa nimimerkkiä kuin Pelikaistan Discordissa.


 4. Älä varasta muilta pelaajilta, tai ryöstä heidän hautoja.


 5. Älä johdata hirviöitä toisten baseihin/taloihin.


 6. Älä rakenna näköetäisyydelle toisen basesta, kysymättä lupaa kyseiseltä pelaajalta.


 7. Yhdellä henkilöllä saa olla vain 20 kesytettyä eläintä. (Possut, sudet, Lox.)


 8. Älä vahingoita tai muokkaa maata wardin läheisyydessä. Tämä koskee myös puita, kiviä, kasveja jne. Älä myöskään tuhoa wardia. Pääsääntöisesti jos et ole sitä rakentanut, älä koske siihen.


 9. Koita pitää ympäristö kauniina. Vähäinen ympäristön muokkaus vallihautoineen sekä kivimuureineen on sallittua hyvän maun rajoissa.
  Emme halua nähdä 10x10 vallihautoja tai muureja nostetusta/kaivetusta maasta. Poikkeuksena kuparikaivokset. Avolouhoksen tyhjennettyä voit jättää sen sellaiseksi kuin se on.

 10. Spawnereita ei saa tuhota, lukuunottamatta dungeonin sisällä olevia. Pyrimme tarjoamaan jokaiselle mahdollisuuden vähintään yhteen spawnerifarmiin. (Lue myös Spawnerfarmit ketju Discordista)


 11. Älä käytä bugeja tai glitchejä hyväksesi. Tämä on rangaistava teko joka johtaa vähintään varoitukseen.


Jos menetät jotain bugin/glitchin takia ota yhteys admineihin @Mikaelth tai @Altti Pelikaistan Discordissa.

Ole kohtelias toisia pelaajia kohtaan.
Myös Pelikaistan Discord serverin säännöt pätevät.
 
Ylös