YKSILÖ EM 2022- ALKAA 26.09

YKSILÖ EM 2022- ALKAA 26.09
  • Viestiketjun aloittaja $T$ YK-joukot
  • Aloituspäivämäärä
  • Vastauksia 51
  • Lukukerrat 2 697

Pelikaista.fi on moninpeleihin ja peliaiheiseen sisältöön keskittyvä peliyhteisö.

Palvelumme sisältävät peliseuraa ja yhteispelejä, keskustelua, pelaamista, sekä peliaiheisen sisällön luomista yhdessä jäsenten kanssa. Tervetuloa!

Liity nyt!
Sanavalmis
Liittynyt
12/1/20
Viestit
77
Hei kaikille, alan yhteyshenkilöksi tähän yksilö EM 2022 järjestettävään turnaukseen.

Turnaus alkaa maanantaina 26. syyskuuta 2022 Puolan aikaa ja se järjestetään syklisesti joka maanantai klo 20.00 (talviaikaan klo 19.00 siirtymisen jälkeen) kymmenen viikon ajan.

Eli 12 halukasta edustamaan Suomea ko. turnauksessa.
11 ensimmäiseksi mukaan ilmoittautunutta minun lisäksi pääsee näyttämään taitojaan mittelössä euroopan muita pp2 pilkkimaita vastaan, eli rohkeasti nimiä tähän viestiketjuun.

Tarkemmat tiedot turnauksesta löytyy sivuilta propilkki.pl ja osallistuakseen ko turnaukseen pitää olla rekistöröitynyt tuolle sivustolle :)
Tonzalla aiheesta jo topicci aiemmin missä säännöt mutta kopioin ne tähän viestiketjulle..
1) Oikeus osallistua henkilökohtaisiin EM-kisoihin on avoin enintään 12 pelaajalle kustakin rekisteröityneestä Euroopan maasta.
Maan edustaja toimittaa nimetyn luettelon enintään 12 pelaajasta, jotka on nimetty edustamaan hänen maataan. Eli yksilönä ei voi ilmoittautua)!.
Pelaajia, jotka haluavat edustaa Valko-Venäjää ja Venäjää, ei kutsuta osallistumaan turnaukseen. Valko-Venäjältä ja Venäjältä tulleet pelaajat, jotka eivät samaistu Putinin hallintoon ja haluavat osallistua henkilökohtaisiin EM-kisoihin, voivat muodostaa enintään 12 hengen "joukkueensa", joka kilpailee "Propilkki"-lipun alla ja jolla on johtaja.

2) Turnauksen asianmukaista suorittamista ja järjestämistä varten nimitetään sen kestoksi tuomarikomitea, joka koostuu henkilökohtaisiin EM-kilpailuihin osallistuvien maiden edustajista.

3) Turnauksen johtaja on Krissan. Erotuomaritoimikunnan edustajat valitsevat keskuudestaan varapäätuomarin, ottavat vastaan kaikki turnaukseen liittyvät hakemukset, kutsuvat koolle erotuomaritoimikunnan kokoukset ja ilmoittavat päätöksensä julkisesti.

3.1) Kaikki hakemukset tuomaristotoimikunnalle toimitetaan kirjallisesti ( YV tai sähköposti). Tapauksissa, jotka koskevat sääntöjen rikkomista turnauksen tiettyjen kierrosten aikana, hakemukset tulee lähettää tunnin kuluessa sen päättymisestä. Palvelimilla syntyviä riitoja koskevien hakemusten tulee sisältää kuvakaappauksia, muuten niitä ei oteta huomioon.

3.2) Yksittäisten kilpailijoiden tapauksessa, jotka rikkovat sääntöjä tai häiritsevät minkä tahansa kierroksen kulun, erotuomaritoimikunnalla on oikeus:

- varoittaa kilpailijaa
- hylätä kilpailija yhdelle kierrokselle,
- hylätä pelaaja kokonaan turnauksesta,

4) Ensimmäisellä kierroksella pelaajat jaetaan palvelimiin aakkosjärjestyksessä (jokainen seuraava pelaaja seuraavalle palvelimelle). Isäntien määrä riippuu ilmoittautuneiden kilpailijoiden määrästä ja seuraavissa kierroksissa lähtöön oikeutettujen kilpailijoiden määrästä. Pelaajien enimmäismäärä palvelimella - 24 (jopa 30). Jokaisella myöhemmällä kierroksella pelaajat sijoitetaan heidän asemansa mukaan viimeisen kierroksen jälkeen (jokainen lisäpelaaja seuraavalle palvelimelle).

5) Jokainen kymmenestä kierroksesta pelataan kolmella 30 minuutin kalastuskerralla, jokainen eri aikaan vuodesta (pelitila - syksy, talvi, kevät). Kaksi kalastusta pelataan kaikki lajit (normaali) -tilassa, plus yksi erikoistehtävä jokaisella kierroksella (2 x määrä, 2 x vain mateen, 2 x vain ahven, 2 x särkikalat, 1 x viisi suurinta kalaa, 1 x vain kiiski).

5.1) Kalastuspaikat kaikille kierroksille arvotaan järjestäjän toimesta ja tiedotetaan suurelle yleisölle ennen turnauksen alkua. Kumpaakaan kalastusta ei voida toistaa turnauksen aikana. Kalastuksessa, jossa on kaksi lähtöä, ensimmäinen lähtö on aina pakollinen, kolmilähtöisissä kalastuksissa - toinen (keskilähtö). Kaikki vedet paitsi "vain mateen" on varattava aamutilaan.

5.2) Pisteytys 24-21-19-17-16-15......1 (yhteensä 20 sijoitusta saa siis pisteitä).


Muuta:
8 kierrosta kymmenestä täytyy vähintään pelata. Kolmas, täysin pelaamaton kierros sulkee pelaajan ulos turnauksesta! Tämä nyt korjattu!
Kilpailija, joka ei osallistu kolmelle kierrokselle, poistetaan automaattisesti lähtölistalta, eikä häntä oteta mukaan jatkoluokitukseen.
Turnauksen lopputulos on jokaisen pelaajan pisteiden summa kaikilta kalastuksilta ("miinus" -3 huonoin).
Jos lopputulos on sama, huomioidaan kunkin kalastuksen korkeimmat sijoitukset.


Loput säännöt voi käydä katsomassa puolan foorumilta, ne löytyvät sieltä siis myös englanniksi kuten edellä mainittua.
Huomatkaa! Niin sanotusta "maiden luokittelusta" huolimatta kyseessä on yksilöturnee, ei joukkue turnee! (lainaus Tonzan ilmoituksesta)
 
Sanavalmis
Liittynyt
12/1/20
Viestit
77
Kerään tähän topicciin ensin 12 pelaajaa jotka sitten lisään sinne sitten... Kaikilla mahdollisilla osallistujilla ei välttämättä ole vielä puolan sivustolle tunnuksia... Tämä Suomen osalta virallinen lista minkä ilmoitan sitten Krissanille ja laitan sille kuuluvalle sivustolle :D
 
Sanavalmis
Liittynyt
12/1/20
Viestit
77
ROHKEASTI VAIN MUKAAN HENKILÖKOHTAISESTA EUROOPAN MESTARUUDESTA MITTELEMÄÄN JA NIMIÄ LISTAAN... 12 NOPEINTA PÄÄSEE EDUSTAMAAN SUOMEA :cool:
 
Sanavalmis
Liittynyt
12/1/20
Viestit
77
Lyhennän ilmoittautumisaikaa yksilö EM kisoihin 10.9.2022 mennessä ilmoittauduttava!!!
Eli tällähetkellä 3 paikkaa vielä + 2 pelaajaa varapaikoille jos jostain syystä 12 ensimmäisestä ilmoittautuneesta joku peruu niin varasijoilta pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä mukaan edustamaan Suomea :)
 
Sanavalmis
Liittynyt
12/1/20
Viestit
77
Noniin 3 päivää aikaa ilmoittautua yksilö EM kisoihin edustamaan Suomea!!! 3 paikkaa vielä avoinna + 2 varasijaa.. Rohkeasti mukaan...
 
Sosiaalinen
Liittynyt
16/4/19
Viestit
65
Siis jokaisella maalla 12 pelaajan kiintiö ja kuitenkin jokainen edustaa lähinnä itseänsä. Kuitenkin voi tuoda olemalla mukana Suomen prp.pilkille näkyvyyttä. Vanhoille konkareille sanon vaan:lähtekää mukaan. olette rohkaisuksi meille vähemmän pilkkineille. Suomen pro.pilkin historian pitää jatkua. suomalaisten tekemä peli, pidetään Suomalaisuutta siinä yllä osallistumalla. Sääli lähteä vajaalla pelaamaan. Tulkaa mukaan.
 
Sanavalmis
Liittynyt
12/1/20
Viestit
77
VIELÄ HETKI AIKAA ILMOTTAUTUA YKSILÖ EM KISOIHIN!!
Harmillista ettei saada täyttä edustusta näköjään maallemme, toki ymmärrän että paljon eri liigoja alkamassa ja monet keskittyvät niihin..
 
Sanavalmis
Liittynyt
12/1/20
Viestit
77
Laittelen tämän alle tarkemmin lähemmin osallistujille infoa... Olen ilmoittanut Krissanille joka tulevaa kisaa järjestää pelaajaluettelomme :)
Haalarina Suomihaalari tietty :)
 
Sosiaalinen
Liittynyt
16/4/19
Viestit
65
varmaankin, jos tulet vielä kiinnostuneeksi asiasta voi Sts laittaa yksityisviestii..niin voinee lisätä sinut mukaan. toki sts tämän varmaan varmistaa. sääli vaan ettei Suomen kiintiö tule täydeksi. Turha naureksia, sitten jos porukka ei pärjännyt..ne pelaa jotka ei pelkää. Tämä oli porukka mikä saatiin ja joka vielä tahtoi pitää Suomen propilkki maana maailmalla . Ehkäpä moni olisi päässyt mukaan jos olisi tahtonut. Huom. tämä ei ole sts:n joukkue vaan joukko pilkkijöitä, jotka halusi suomen saavan jonkinlaisen edustuksen kisaan. Sts vaan otti vastuun, kun kukaan ei näyttänyt asiasta kiinnostuvan. Sts ei ole vastuussa teamin menestyksestä, vaan tämä ryhmä pärjää yksilöinä niinkuin pärjää. Olisi ollut vaan kiva saada yksi ns. Teemu Selänne porukkaan , jolle olisi ollut tärkeää tukea kokematonta porukkaa.(vaik teemu ei ollut edes parhaassaiskussa hänen panoksensa toi rohkeutta nuoremmille nousta vastuunkantajan rooliin)..
 
Seeker of forgotten shores
Liittynyt
20/8/19
Viestit
197
Kuten eri ketjuun mainitsin, olin vähän pakottavan tilanteen edessä, etten pystyisi pelaamaan tänä vuonna...

Tilanne on kuitenkin muuttunut ja ilmoittautuisin mukaan, kun virallista ilmoittautumisaikaa yhä on. Eli Tonza_888 mukaan. Voi merkata myös hostaajan statuksen perään.

Kahdelle pelaajalla olisi kaiketi yhä tilaa minun jälkeen eli tulkaahan mukaan!
 
Viimeksi muokattu:
Sanavalmis
Liittynyt
12/1/20
Viestit
77
Kuten eri ketjuun mainitsin, olin vähän pakottavan tilanteen edessä, etten pystyisi pelaamaan tänä vuonna...

Tilanne on kuitenkin muuttunut ja ilmoittautuisin mukaan, kun virallista ilmoittautumisaikaa yhä on. Eli Tonza_888 mukaan. Voi merkata myös hostaajan statuksen perään.

Kahdelle pelaajalla olisi kaiketi yhä tilaa minun jälkeen eli tulkaahan mukaan!
Lisätty
 
Sosiaalinen
Liittynyt
16/4/19
Viestit
65
Hienoa Tonza et tulit mukaan. Kiva kun Suomalaisia mukana hyvin. otetaan kunnon sijat tuomisina. Kaikki saadaan kokemusta ja aina voi oppia jotain. Olisi noita konkareita voinut lisääkin tulla. Mut näillä mennään.
 
Sanavalmis
Liittynyt
12/1/20
Viestit
77
18.9. asti pidennän takarajaa ilmoittautumiselle ja sitten toimitan lopullisen virallisen Suomen edustajiston kisajärjestäjälle.. eli 2 paikkaa vielä konkareille tai aloittelijoille auki sunnuntaihin asti!!!
 
Ylös