Yleiskatsaus

Tervetuloa

Rekisteröitymällä keskustelualueelle voit tutustua yhteisön jäseniin, sekä etsiä peliseuraa tai vaikkapa hakea eri klaaneihin!

Liity mukaan!

Babylon 5 (tv-sarja)

  • Viestiketjun aloittaja DJ North
  • Aloituspäivämäärä
  • Vastauksia 5
  • Lukukerrat 1 197

DJ North

Erittäin ahkera
Liittynyt
19/10/16
Viestit
166
babylon5.jpg

Nyt ollaan hyvän äärellä. Otetaan Star Trek Deep Space 9 ja tehdään siitä hyvä. Lisätään Game of Thronemaista juonta ja saat Babylon 5:n. Jos tuntuu että liioittelen, se on vain nostalgiaa. Pienenä nippelitietoja voisin lisätä että luoja ja käsikirjoittaja J. Michael Straczynski sai oman asteroidin, 8379 Straczynski.

Sarja oli suunnattu tietysti Star Trekin ja Galactican-nälkäiselle yleisölle ja muistelen että sitä mainostettiin juonen jatkumolla ja tarinan vahvuudella. Ja täytyy sanoa että nostalgia meinasi rapistua kun näki ensimmäisen jakson erikoistehosteet. Mutta tulihan se juonikin sieltä ja se kantoi, nopeasti katosi pikseleistä johtuva päänpyöritys.

Hieman jo Youtuben leffafrikkien ryhmässä kyselin niistä seitsemästä (oikeasti?!) elokuvasta ja spin-off sarjasta Crusader. Yksi on susisurkea eikä spin-off oikein pääse lentoon. Mutta pitäähän ne yrittää hommata.

Jotenkin tuntuu että tämä sarja jäi isompien varjoon ja meni ohi, kuten esim. Studio Julmahuvi. Suosittelen silti jos scifi vähänki kiinnostaa, kaksi isoa peukkua ylös asti.
 

Jamppu

Johtokunnan jäsen
Ydinjäsen
Sisällöntuottaja
Discord valvoja
Liittynyt
9/5/16
Viestit
178
Mä kattelin tätä nuorena miehenalkuna, kun se tuli suomen televisiosta. Muistan kohtalaisesti tuon eri rotujen välisen asetelman ja juonenkäänteet. Jotenkin tämä sarja jo silloin tuntui vähän "halvalta kopiolta", mutta silti tuli sarja katsottua kokonaan - kai siinä jotakin hyvää sitten oli.

Jos sarja oli jo ajassaan kotikutoisen oloinen, en ole edes yrittänyt katsoa sitä uudestaan :rolleyes:
 

Tepex

Sanavalmis
Liittynyt
17/7/16
Viestit
86
Katsoin koko sarjan. Kohta saa katsoa uudestaan kun tuo dementia.
 

JP1984

Johtokunnan jäsen
Ylläpitäjä
Moderaattori
TS-valvoja
WoT jory [LENO]
Liittynyt
14/8/16
Viestit
491
Erinomainen sarja. Itse aikanaan pidin. Pitäisi katsoa uudelleen.
 

DJ North

Erittäin ahkera
Liittynyt
19/10/16
Viestit
166
Ensimmäinen kausi takana, neljä jäljellä. PItäiskö jo alkaa etsiä noita leffoja.. en muista olenko niitä nähnyt lainkaan?
 

Kenraali

Sivustaseuraaja
Liittynyt
20/5/18
Viestit
7
Katsoin koko sarjan. Kohta saa katsoa uudestaan kun tuo dementia.
Parisen vuoden päästä varmaan kestää taas katsomista. Tosin efektit ei välttämättä, mutta kyllä on kolmisen kertaa tuo perus sarja käyty kahlattua lävitse.

Edellisestä kerrasta on jo aikaakin, kun jonne ei muista.
 
Ylös Bottom