Pelikaista.fi on moninpeleihin ja peliaiheiseen sisältöön keskittyvä peliyhteisö.

Palvelumme sisältävät peliseuraa ja yhteispelejä, keskustelua, pelaamista, sekä peliaiheisen sisällön luomista yhdessä jäsenten kanssa. Tervetuloa!

Battlefield 1

Kiinnostaako BF1 palvelin?


  • Äänestäjiä yhteensä
    4

RabbeFIN

Kiinnostunut
Medikointiin täytyy kyllä sanoo, että mä en oo huomannut juurikaan mitään cooldown-aikaa syringessä? Mut voi olla että pää käy niin hitaalla ettei huomaa tollasia :D

Sweeper on paras ase koko pelissä btw ;P
 

Jamppu

Mr. Battlefield
Ydinjäsen
Sisällöntuottaja
Discord valvoja
mä en oo huomannut juurikaan mitään cooldown-aikaa syringessä?
On siinä cool down, mutta se iskee vasta useamman piikin jälkeen. Homma menee niin, että kun ekan kerran tökäät se toimii heti. Saman tekee toinen tökkäsy putkeen, mutta se kolmas jääkin jo kanittamaan. Jos yrität kolme kertaa peräkkäin piikittää jää kolmannella kerralla neula vähäksi aikaa purkin sisään, etkä voikkaan herättää sitä kolmatta ihan heti putkeen.

Ei se mikään pitkä cooldown ole, mutta just sen verran ärsyttävä, ettei voi tolkuttomasti herätellä. Uusista kartoista Verdun Heights kartalla C-lipun ympäristössä näkyi pääkalloja jokapuolella, muttei vaan kaikkia saanu herätettyä, kun piti odotella. Sain mä siinä kuitenkinjoku 29 reviveä, mut enemmänkin olis pystyny revaamaan ;)
 

DJ North

Erittäin ahkera
Tervehdys taas. Mites, joko on kaikki sortuneet Premiumiin ja ovatko uudet kartat ja pelimuoto tuttuja? Vuorotyöläisenä taas pelit jääneet vähemmälle, mutta nyt pistetään ns. Bäfät tulille. Jamppu on jo varmasti tehnyt tai tekemässä videota Ammo 2.0 päivityksestä?
 

Osirin

Kiinnostunut
Premiumiin tuli sorruttua ku oli se ja deluxe olivat samassa köntsässä tarjouksessa joku aika sit. Ei ole kyl paljo vielä sanottavaa DLC 1, mut alkutuntumasta vain (Fort De Vaux) ollut mielenkiintoisin. 5 uudesta aseesta medic:n RSC 1917 on ollut se jota voisi jopa käyttää useammin. Ammo 2.0 vaikuttaa lupaavalta, toinen asia on miten pelaajakunta sisäistää sen.
 

DJ North

Erittäin ahkera
Ammo 2.0 vaikuttaa lupaavalta, toinen asia on miten pelaajakunta sisäistää sen.

Hieman supporttia pääroolina pelanneena huolestuttaa tuo että ammuksia saa myös odottamalla. Tosin... jos käsitin oikein, ammukslaatikot jopa kolminkertaistavat tuon palautumisen. Ehkä ihan hyvä vaihtoehto. Kuulin jossain tutulta, että mahdollisesti varusteiden palautuminen ei palauttaisi niitä täyteen. Eli että kun saat aseet kuiviksi, ne palautuvat ajallaan, mutta ammuslaatikon avulla nopeammin ja saat enemmän, ts. yhden lippaan tai räjähteen enemmän, maksimiin asti.

Uusista aseista... ihan kiva, näyttävät löytävän roolinsa, lukuunottamatta ehkä sitä scoutin kivääriä.

Ja uutta asetta pukkaa!! Pian kaikki pelaajat, siis myös ne joilla ei ole premium, saavat uuden version ns. rank 10 aseista. Eli Huot, Hellriegel jne. saavat eri variantit. Vaatimus on 300 tappoa em. aseella ja toinen luokkaan sopiva vaatimus. Vielä kun saataisiin ne platoonat ja vuokrapalvelimet "normi" tasolle niin mehän vedetään pelikaistan palvelin pystyyn, osallistun jos ja kun siihen päästään!
 

Jamppu

Mr. Battlefield
Ydinjäsen
Sisällöntuottaja
Discord valvoja
Pistihän se uus DLC eloa vähän bäfään, tänne kaistallekin.

Mulla on jääny IRL kiireiden takia pelaaminen vähän vähille. Toki DLCtä kokeilin, heti kun sen sain 14. päivä käsiini, mutta siihen se on melkein jäänyt.

Jamppu on jo varmasti tehnyt tai tekemässä videota Ammo 2.0 päivityksestä?
Joo niin olin ;) Siitä oli Reditissä jo juttu aikaa sitte ja aloin väkertään kässäriä, mut duunikiireet sulatti idean.

Nyt kun kerkeis edes vähän pelaan, niin vois tehdä taas videotaki, mut aika vähiin jääny. Katotaan nyt jos kevään aikana sais noi duunit taas vähän rauhottumaan.
 

DJ North

Erittäin ahkera
Mersua pukkaa.. ja muuttoa... ei jumanskuugelis netti- ja pelielämä kärsii Oikean Elämän viedessä kuin litran mittaa. Mutta näillä mennään, Bäfään tänä viikonloppuna vaikka väkisin. Pitää omin käsin testata Ammo 2.0
 

Rasteri

Perustaja
Ylläpitäjä
Perustaja
Sisällöntuottaja
Discord valvoja
Nyt kun platoonat ovat pelisä mahdollisia, niin löytyiskö Pelikaistan BF1 platoonalle nimi / tag ehdotuksia?
Vai mennäänkä ihan Pelikaistana ja [PELI] tagilla, niin kuin muissakin peleissä?

Battlefield 4:ssa platoonan/klaanin nimi oli Finnish War Heroes. (tai leikkisämmin Flexible Working Hours)
 

DJ North

Erittäin ahkera
Sitten kuuluukin kysymys: Onko meillä pelaajia ja innokkaita oman palvelimen vuokraamiseen? En toisaalta koe sitä tarpeelliseksi, vain sellainen "ihan kiva" lisä se voisi olla.
 

Rasteri

Perustaja
Ylläpitäjä
Perustaja
Sisällöntuottaja
Discord valvoja
Ihan kiva lisä se voisi olla, saattaisi jopa tuoda lisää pelaajiakin. Mutta sitä käyttötarkoitusta pitäisi kyllä sitten miettiä. Nykyisellä BF1 pelaajien määrällä kaistalla, ei kyllä servua yksin pidetä pystyssä. Eli periaatteessa pitäs löytää vastaan pelaajia. Tyyliin järjestää jonkin sortin klaani matseja. En sitten tiedä, mistä näitä klaaneja löydettäisiin helposti vastaan.
 

DJ North

Erittäin ahkera
Onhan koko Platoon -ominaisuus vielä betassa ja pelaajien määrä vs. palvelimien määrä... en ehkä vielä pistäisi rahaa. Tilanne olisi tietysti toinen jos saataisiin aktiivisia pelaajia isompi lössi. Tuntuu että todellakin BF1:n kohdalla on hukattu monta mahdollisuutta kun on julkaistu peli karsituilla ominaisuuksilla, joita nyt vasta tuupataan peliin.
 

Rasteri

Perustaja
Ylläpitäjä
Perustaja
Sisällöntuottaja
Discord valvoja
Törmäsin tälläiseen sivuun, näkeepähän ainakin statsit jostain kunnolla. Palvelussa on myös muita pelejä.
Tein tottakai tuonne myös Pelikaista tiimin. Olis hienoa saada platoonan jäsenet tuonne kerättyä, niin helpottaisi vähän tuota tilastojen stalkkailua. Pelikaistan platoonassa pelaajia tällä hetkellä yhteensä 25. :)

 

Rasteri

Perustaja
Ylläpitäjä
Perustaja
Sisällöntuottaja
Discord valvoja
Premium olisi nyt 70% alennuksella Originissa, eli about 15€ hinta on*. Päätin hommata vihdoin ja palata pitkästä aikaa taistelukentille. Pelikaistan TeamSpeak3 ja Discord palvelimelta meikäläistä voi huudella peliseuraksi. :)

(*harkitsin myös SW BF2:n hankintaa)
 

Pelikaista.fi on moninpeleihin ja peliaiheiseen sisältöön keskittyvä peliyhteisö.

Peliseuraa, keskustelua, kilpailuja ja yhteispelejä, sekä peliaiheisen sisällön luomista yhdessä jäsenten kanssa.

Tervetuloa yhteisön ytimeen!
Ylös Bottom