Pelikaista.fi on moninpeleihin ja peliaiheiseen sisältöön keskittyvä peliyhteisö.

Palvelumme sisältävät peliseuraa ja yhteispelejä, keskustelua, pelaamista, sekä peliaiheisen sisällön luomista yhdessä jäsenten kanssa. Tervetuloa!

Battlefield V

Löytyykös kiinnostusta Battlefield V -peliin?

 • Tilattu jo ennakkoon!

  Äänet: 4 50,0%
 • Hankinta on harkinnassa

  Äänet: 4 50,0%
 • Ostan vasta julkaisun jälkeen

  Äänet: 0 0,0%

 • Äänestäjiä yhteensä
  8

Rasteri

Perustaja
Ylläpitäjä
Perustaja
Sisällöntuottaja
Discord valvoja
Nyt olis taas semmonen aihe ilmoilla, että aika monelta varmaan jonkinlaisia odotuksia tai ainakin mielipiteitä asiasta löytyy useaan eri suuntaan. Kyseesä on siis Battlefield V.

Beta tuli jo jokin aikaa sitten koettua ja nyt kyselisin kuinka moni aikoo tai on jo pelin hankkinut?
Platoonahan tähänkin peliin varmaan jossakin vaiheessa ilmaantuu ja eiköhän sekin luoda taas kaistalaisillekkin.

Vielä on mysteeri millainen on tulevan pelin platoona / klaani systeemi ja miten se toimii käytännössä. Mutta ajattelin kuitenkin jo näin ennakkoon kysellä mitä pelikaistalaiset ovat mieltä asiasta.

Haluatteko itse tietynlaista porukka pelaamista?

Tiivissä useamman squadin yhteen hiileen puhaltamista vai jotain kasuaalimpaa tai "rankempaa" harkkapohjaista pelaamista?

Itse innostuin tästä BFV:stä jo betan aikana enemmän kuin tuosta edellisestä ykkösestä, mites työ muut?
Mikäli ette ole kerenneet peliin vielä sen koommin tutustua, niin tuolta etusivultamme saattaa "muutama" jampun kirjoittama julkaisu löytyä, videoiden kera.
 

Rasteri

Perustaja
Ylläpitäjä
Perustaja
Sisällöntuottaja
Discord valvoja
Katselin eilen striimejä pelistä ja huomasin, että kartoissa on paljon enemmän puita ja pusikoita kuin betassa. Nyt vähän pelottaa vaikuttaako tämä paljonkin pelin toimintaan.
 

DJ North

Erittäin ahkera
4690k @4GHz, 16 GB ram, gtx 1060 näkyy riittävän mutta se uusi kone on vielä suunnittelupöydällä Itse meinasin kasata taas.

Eli joo tosi hyvin pyörii ja on hyvä parempi kuin BF1 jopa ehkä parempi kuin BF4 tällä hetkellä. Nimimerkki oli ennen TinkkiVaari, mutta radio hommmien(kin) vissii vaihdoin DJ-TheNorth.
 

Rasteri

Perustaja
Ylläpitäjä
Perustaja
Sisällöntuottaja
Discord valvoja
Betassa riitti hyvin ainakin tuo minunkin näyttis, 1050 TI.
 

DJ North

Erittäin ahkera
Sanotaan, että on melko hyvin optimoitu ottaen huomioon senkin että on vasta julkaistu. Mutta joku 10 tai 20-sarjalainen tulee pian taloon ellei AMD kehitä jotain kultaa, kuten olen vaivihkaa kuullut kuiskittavan. Mut menee kyllä konekin vaihtoon että juups #rahanmenoaeivoiestää
 

DJ North

Erittäin ahkera
Hieman hiljaista on täällä ollut viimeaikoina. Peli on saanut uutta henkeä kolmen uuden kartan ja päivitysten myötä. Operation Underground on hieman kuin Metro 3.0 mutta vähän parempi.. pelimuodosta riippuen. Amerikkalaiset ja Japanialaiset ovat myös liittyneet sotaan Pacific Storm ja Iwo Jima kartoilla ja ne ovatkin jo oikeasti hyviä. Uudet tankit ja lentokoneet ovat kyseenalaisesti parempia, upgrade polkuja on neljän tason sijaan nyt peräti 6.

Hauskaa on ollut aina kun mukana on ollut 2-3 heppua Discordin kautta huutelemassa (kiroilemassa). En vielä sanoisi että DICE on oppinut läksynsä, koska TTK 3.0 on tulossa, mutta katsellaan. Parempaan päin ollaan menossa!
 

Rasteri

Perustaja
Ylläpitäjä
Perustaja
Sisällöntuottaja
Discord valvoja
Juu, hieman on porukalla peli-into kadonnut tai karanneet eri discordeihin hölisemään. :D
 

Pelikaista.fi on moninpeleihin ja peliaiheiseen sisältöön keskittyvä peliyhteisö.

Peliseuraa, keskustelua, kilpailuja ja yhteispelejä, sekä peliaiheisen sisällön luomista yhdessä jäsenten kanssa.

Tervetuloa yhteisön ytimeen!
Ylös Bottom