Yleiskatsaus

Tervetuloa

Rekisteröitymällä keskustelualueelle voit tutustua yhteisön jäseniin, sekä etsiä peliseuraa tai vaikkapa hakea eri klaaneihin!

Liity mukaan!

Civilization VI

  • Viestiketjun aloittaja LastSpartan
  • Aloituspäivämäärä
  • Vastauksia 4
  • Lukukerrat 1 285

LastSpartan

Keskustelija
Liittynyt
17/5/16
Viestit
30

Pelisarja joka ei esittelyjä kaipaa (mutta laitoinpa esittelyn silti tuohon alle). Kuudes osa ilmestyy 21.10. Minulle Civ IV on ensimmäinen peli joka oikeasti sytytti innostuksen PC pelaamiseen vuonna 2006 ja just... one... more... turnia onkin sitten se 10 vuotta kestänyt kun yhä pari kertaa vuodessa tulee tuo peli availtua :)

Civ V oli itselle pettymys. Mielestäni kaikki hyvä oli otettu pois ja laitettu tilalle modernimpi moottori ja helpommin opittavat mekaniikat. Brave New Wordldia ei koskaan tullut ostettua vaan Gods and Kingsillä on vaivaiset 9h vaan tullut enimmäkseen kavereiden kanssa pelattua. Sittenhän tuli tämä Beyond Earth, josta ei sitten tarvitse puhuakaan (en koskaan edes ostanut ko peliä enkä tule ostamaan). Civ VI kuitenkin vaikuttaa minusta jälleen oikealta Civ peliltä. En nyt väsyneenä jaksa alkaa luettelemaan kaikkia hienouksia mitä tuohon on tulossa, vaan sanon vain että Civ sarja on mielestäni palannut oikeille raiteille.

"Originally created by legendary game designer Sid Meier,Civilizationis a turn-based strategy game in which you attempt to build an empire to stand the test of time. Become Ruler of the World by establishing and leading a civilization from the Stone Age to the Information Age. Wage war, conduct diplomacy, advance your culture, and go head-to-head with history’s greatest leaders as you attempt to build the greatest civilization the world has ever known."
 

DJ North

Erittäin ahkera
Liittynyt
19/10/16
Viestit
166
Hieman kiinnostaisi mutta aika ei riitä. Civ 1 ja 2 tuli hakattua törkeästi, Civ III ehkä kaikkein eniten. Samaa huomasin viitososasta että hieman tyhmältä tuntui, jotain kertonee se että Civilization fanina valitsin jonkun muun pelin kun vapaa-aikaa löytyi.
 

Tepex

Sanavalmis
Liittynyt
17/7/16
Viestit
86
Civ 1 vuonna miekka ja kirves. PC 386 ja korput. Useita tunteja/päiviä. Mutta saman Naisen kanssa vieläkin. Hyvät muistot CIV peleistä. Taitaa olla kaikki tallella.
 

Tepex

Sanavalmis
Liittynyt
17/7/16
Viestit
86
Saako tuon Civ 6 jostain romppuna ja ihan paketissa? Kun kaikki muutkin on omassa lootassa. Saisi koko sarjan nippuun jälkipolvien ihmeteltäväksi!
 
Ylös Bottom