Yleiskatsaus

Tervetuloa

Rekisteröitymällä keskustelualueelle voit tutustua yhteisön jäseniin, sekä etsiä peliseuraa tai vaikkapa hakea eri klaaneihin!

Liity mukaan!

Kiintolevyt/ssd-levyt

  • Viestiketjun aloittaja Zay
  • Aloituspäivämäärä
  • Vastauksia 3
  • Lukukerrat 2 272

Zay

Perehtynyt
Liittynyt
8/8/16
Viestit
22
Mitäs kovoja jengi rokkaa vielä? Pelkkää Ssd:tä vai mix n' match hdd:n kanssa? Ja mihin käyttöön? Itellä 2x 250gb ssd 1x 500gb ssd ja OS laitettu samsungin 250gb 960 m2. Mediaa ei juurikaan ole, ja ne meniskin ulkoselle. Tila uhkaa loppua, mut hdd:t ei enää nappais.
 

Rasteri

Perustaja
Ylläpitäjä
Perustaja
Sisällöntuottaja
Liittynyt
7/5/16
Viestit
1 384
Mulla on joku Kingstonin 120GB SSD-levy käyttöjärjestelmälle ja loppu data onkin sitten HDD-levyillä.
Pelit ja sovellukset omallaan ja sitten Mediat omallaan. (editointiin liittyvät materiaalit, grafiikat, raaka-viedeot yms.)

Mullakin joku 20-30 peliä asennettuna, niin kyllähän se aina vähän tilaa vie.

Itse harkinnut, että hommattaisiin verkkolevyä yhteiskäyttöön vaimokkeen kanssa. Se tosin haluaisi toistaa sitä kautta filuja, niin tarvisi vähemmän tilaa koneelta. Tiedä sitten kuinka hyvin ja pitkään sellaset kyseistä käyttöä kestää.
 
  • +1
Reaktiot: Zay

Zay

Perehtynyt
Liittynyt
8/8/16
Viestit
22
Jos itellä olis editoitavaa tai muuta vastaavaa, ni varmasti hyrräis vielä Hdd-levyt kopassa. Ehkä tarvii vaan laittaa pullokuitit teran Ssd-levyihin.
 

RHead

Sosiaalinen
Liittynyt
1/7/16
Viestit
59
Tällä hetkellä 1 tb 970 evo ja 1 tb 860 evo tosin toisella levyllä on vain käyttis. Sitten on noita pyöriviä kiekkoja miljoona mutta ainoastaan odottamassa käyttöön jos tarve tulee :p
 
  • +1
Reaktiot: Zay
Ylös Bottom