Pelikaista.fi on moninpeleihin ja peliaiheiseen sisältöön keskittyvä peliyhteisö.

Palvelumme sisältävät peliseuraa ja yhteispelejä, keskustelua, pelaamista, sekä peliaiheisen sisällön luomista yhdessä jäsenten kanssa. Tervetuloa!

Kilpailu/arvonta -kassan ideointia

Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Rasteri

Perustaja
Ylläpitäjä
Perustaja
Sisällöntuottaja
Discord valvoja
World of Tanks klaanien järjestämillä keräyksillä saimme kassaan 316,71€, vieläpä melko lyhyessä ajassa. Pelikaistan kulut ovat tältä vuodelta lähes kokonaan kuitattu näiden kertäysten ja muutaman avokätisen jäsenen ansiosta, joten suuri kiitos teille! Valitettavasti valuuttaa ei juurikaan jäänyt yli kisakassoihin ja seuraavakin vuosi uhkaavasti lähestyy.

Uusi keräyskierros olisi hyvä aloittaa mahdollisimman aikaisin, jotta voisimme säästää hieman TeamSpeak3 maksujen siirtokuluissa, jos saisimme maksettua serverin ylläpidon valmiiksi vaikkapa koko vuodeksi. ( n. 180€)

Laskujeni mukaan kulut ensivuodelle (ts mukaan lukien) olisi yhteensä n. 325€
 

Jack2

Jokapaikanpuuhöylä
Moderaattori
Sisällöntuottaja
Suuret propsit WoT-pelaajille tästä!
Nyt kun opintolaina nousi niin omastakin tilipussista saattaa jossain vaiheessa löytyä hieman ylimääräistä toiminnan tukemiseen, mutta se pitää selvittää kunhan laskut ja tuet yms on saatu ynnäiltyä.
 

Rasteri

Perustaja
Ylläpitäjä
Perustaja
Sisällöntuottaja
Discord valvoja
Laitetaas tähänkin ketjuun taas hieman eloa, josko vaikka uusia ideoita saataisiin. Tämän vuoden puolella ollaan saatu ihan hyvin noita lahjoitettuja pelejä eri tahoilta Pelikaistan eri peliarvontoja varten. Kassaan on jopa muutama euro jäänytkin. Mutta valitetavasti klaanien lahjoituskeräykset eivät ovat olleet kovin aktiivisia, joten hieman jo tuo tuleva vuosi huolettaa.. Tämän vuoden kuluja on kuitenkin suuresti paikanneet yksittäiset lahjoitukset.

Arvontoja nykypäivänä on tosin hankaloittanut kasvaneet käyttäjämäärät ja sellainen pieni seikka kuin GDPR, joka pakotti esimerkiksi steamin laittamaan profiilit oletusarvoisesti privaatiksi. Eli valtaosalla on profiili privaatti ja en yksinkertaisesti näe kuka minkäkin pelin jo omistaa. Kaiken kun käsin vääntää, niin hommaa riittää. (arvonta numerot hoitaa random.org) Mutta steam id:t minun täytyy käydä aina käsin lävitse.


Pitäisi joku uusi ja hieman nykyaikaistetunpi menetelmä keksiä. Mikäli ideoita tulee, saa niitä tänne suoltaa.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Pelikaista.fi on moninpeleihin ja peliaiheiseen sisältöön keskittyvä peliyhteisö.

Peliseuraa, keskustelua, kilpailuja ja yhteispelejä, sekä peliaiheisen sisällön luomista yhdessä jäsenten kanssa.

Tervetuloa yhteisön ytimeen!
Ylös Bottom