Yleiskatsaus

Tervetuloa

Rekisteröitymällä keskustelualueelle voit tutustua yhteisön jäseniin, sekä etsiä peliseuraa tai vaikkapa hakea eri klaaneihin!

Liity mukaan!

Ohjeistus Lisänäkyvyyttä Twitch -kanavallesi

 • Viestiketjun aloittaja Rasteri
 • Aloituspäivämäärä
 • Vastauksia 0
 • Lukukerrat 373

Rasteri

Perustaja
Ylläpitäjä
Perustaja
Sisällöntuottaja
Liittynyt
7/5/16
Viestit
1 384
3 tapaa saada lisänäkyvyyttä Twitch -kanavallesi Pelikaistan Discordissa.
 • Pelikaistan Discordissa saat lisänäkyvyyttä Twitch-kanavallesi mm. automaattisilla live-ilmoituksilla. (Tästä lisätietoa alempana)
 • Lisäksi striimaajille on tarjolla myös oma Striimaajat -rooli, jonka avulla nimimerkkisi muutetaan violetiksi ja käyttäjät erottavat sinut massasta.
 • Kanavasi linkki tullaan lisäämän myös manuaalisesti Twitch-kanavien listaan, jonka saa näkyviin #komennot -kanavalla, kun kirjoitat chattiin !striimit .
Saadaksesi käyttöösi kaikki yllämainitut ominaisuudet, seuraa alla olevia ohjeita.
 1. Lähetä meille Twitch-kanavasi linkki tai liitä se kanavasi Discord profiiliisi.
 2. Saadaksesi Twitch-striimisi live-ilmoitukset käyttöösi, on sinun lisättävä Pelikaista mainos-bannerin striimi kanavasi paneeleihin/laattoihin.
  361
  Eri banneri vaihtoehtoja on tarjolla kaksi, joista voit valita mieleisesi.

  Vaihtoehto 1
  358

  Vaihtoehto 2
  359
 3. Lisää laattaan myös kutsulinkki Pelikaistan Discordiin. ( https://dc.pelikaista.fi )
  360Twitch-kanavasin linkin voit lähettää yksityisviestitse Discordissa (valvojalle, avustajalle tai minulle) tai vastaamalla tähän viestiketjuun.
 • Kun tiedot on vastaanotettu ja lisätty botille ylläpidon toimesta, Pelikaistan Discordin #striimit kanavalle pitäisi ilmestyä automaattinen ilmoitus aina kun aloitat lähettämisen Twitch- kanavallasi.
Huom! Automaattisissa ilmoituksissa voi olla jonkin verran viivettä, joskus jopa 5-7 minuuttia tai enemmän, riippuu botille annettujen komentojen ruuhkautumisesta, säästä tai päivän lottonumeroista.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom