Yleiskatsaus

Tervetuloa

Rekisteröitymällä keskustelualueelle voit tutustua yhteisön jäseniin, sekä etsiä peliseuraa tai vaikkapa hakea eri klaaneihin!

Liity mukaan!

Pelaaja hakee tiimiä, tiimi hakee pelaajia

heikkipp

Propilkin edustaja ja TS3 Valvoja
Ylläpitäjä
Moderaattori
TS-valvoja
Liittynyt
4/2/17
Viestit
98
Pelaaja hakee tiimiä, tiimi hakee pelaajia

Tässä viestiketjussa pelaajat voivat ilmoittaa halukkuudestaan liittyä tiimiin.
Myös tiimit voivat hakea täältä pelaajia.

Pelaaja jos haet tiimiin:

Lähetä hakemus haluamaasi tiimin kapteenille, useimmissa tiimeissä voit kyllä tulla juttelemaan ko tiimin pelaajien kanssa yleisillä hosteilla, he opastavat tarvittaessa.
Kerro hakemuksessasi hiukan itsestäsi:
- Nimimerkki millä pelaat
- Ikäsi (useimmissa tiimeissä tuo alaikäraja on 18v, mutta se ei ole ehdoton ainakaan kaikissa tiimeissä)
- Pelaaja aktiivisuus (eli kuinka paljon pelaat esim viikossa, mitkä päivät ei sovi pelaamiseen jne.)
- Kauanko olet pelannut ProPilkkiä, myös se kannattaa kertoa missä mielestäsi on jo osaamista, (esim. haukilahti ja made)
- Tiimit yleensä käyttää jotain puhesovellusta keskinäiseen viestintään, (esim. Skype, TeamSpeak, Discord jne.) laita hakemukseesi jonkin noista käyttö mahdollisuus jos niin on)
- Kerro myös onko mahdollisuutta pelien hostaukseen.

Sellainen hakemus ei johda mihinkään missä kerrotaan vaan että "voin tulla tiimiin jos otatte"

Jos laitat hakemuksen tänne julkisesti niin nuo samat asiat siihen myös pääpiirteittäin

Tiimi jos haette pelaajia :


- Millaista pelaajaa haette
- Ikätoive
- Muita asiaan vaikuttavia asioita, esim. skype, hostaus, pelikokemus jne.
- Keneen voi ottaa yhteyttä
- Pelaajien kiinnostusta voi lisätä kertomalla myös hiukan tiimistä, tai antamalla linkin esim. tiimin kotisivuille.
 

KuKa

Perehtynyt
Liittynyt
25/8/19
Viestit
22
Hei,

Laitan työhakemuksen, vaikka kauteen aikaa. Edellinen työhakemus tammikuussa, mutta työttömänä taas. Ja uutta, jotta tutustutaan ja katsotaan, josko siedätte mua. Pelillisesti ollaan kehitytty vammautumisen (15.12.18) jälkeen hyvin, jo viime vuoden lopulla,ja loppuja muistin hienosäätöjä parannettu tämän vuoden alkuun. Siviilistä k e rron jotain, kun katson että tulevalla tiimillä on oikeus tietää. Vammauduin siis 15.12.18, jolloin oi k ean puolen halvaus, josta kuntouduttiin viime vuonna, siksi mitä ollaan. ja tämä tarkoittaa, että oi k ealla kädellä olen hyvä, niin hyvä että vammaisena tehdyllä haettu useampi paikka New Yorkiin, lähinnä messuille, mutta nyt olisi ilmeisimmin t arjolla soolonäyttelyä sinne mahdollisesti 2022, ja vaikka näyttelyvuokraa ei olisi niin muuta kulua kyllä. Joten katsotaan nyt. Siinä nyt tuli sekin, miksi ei tapettu itseä, niin kuin sairaalasta lähdön aikoihin ilmeisessä psykoosissa oli aikomus. Minut tunnetaan pelin äärellä ehkä juoppona, ja se nytkin yhä mielummin kuin alkoholisti, juoppo, joka ei kunnon känniä ole 1,5 vuoteen nähnyt. Kysyin, Mutsilta kun on sitä mieltä että lopeta, että milloin viimeksi nähnyt mut kännissä, niin ei osannut sanoa. Yhdenlaista tehdään ja kummallinen ollaan muutenkin, joten yritetään katsoa tiimi, jossa sietämistä olisi. Pelistä tiedetään mitä tiedetään ja pelaaminen on, mitä on, mutta minä olen enemmän ymmärryksen kannalla kuin turhan tiedon, jonka jakamisessa jo aiemmin toppuuteltu. Ja hiljaa, en osaa olla. Tammikuussa oli mielenkiintoista yhteydenottoa, mutta uusin hakemuksen, ja ärsyynnyn jos ei kysellä, vaan itse arvaillaan kysymättömät vastaukset. Yhteydenottoa mulle täällä tai muuallakin niiltä osin kuin yhteystietoja on. Ja potkuja en saanut viimeisimmistä, vaikka niitä kerjättiin ainakin yhdestä. Itse lähdin. Kun pitää yrittää, eteenpäin.

Ja kysellä voi Pipoilta, Hurrikaaneilta ja Tylsäkairoilta, joista ei riidelle lähdetty. Mutta, jotka eivät ehkä oikeita paikkoja olleet, jotkut olivat, unohda monikko, liian hyviä mielestään minulle,joka olen ainakin omasta mielestä ihan ok.
Kiitokset jo etukäteen lukuisista yhteyden otoista. Ja kysymyksistä. Kysykää mitä haluatte, niin vastaan, mitä haluan.

T. KuKa

Aka Pertti Matikainen, kun en nimeäni häpeä vieläkään....

Jään eläkkeelle. Ai, mutta juu, olen jo. ;-) (15.5. 8.52)
 
Viimeksi muokattu:

*Memmu*

Kiinnostunut
Liittynyt
10/4/19
Viestit
13
Tervehdys

Nykynkyttääjät NYKY
on aloitteleva tiimi joka perustettu 2020 ja hyvällä tahdilla etenee treenit.
Olemme aktiivisia,innokkaita ja viihdymme (Pro) pilkillä päivittäin niin yhdessä kuin yksilöinä.
Pelaamme läpi vuoden, koska tavoitteet on kehittyä ja osallistua tulevaan liigaan voitontahtoisina, hyvät sijoitukset mielessä.

Jos tunnet samanhenkisyyttä ja sinulla on asenne,motivaatio kohdallaan ota ihmeessä yhteyttä ja tule mukaan mukavaan porukkaan.

Etsimme siis mukaamme vielä
2-3 pelaajaa, joten rohkeasti vain yhteyttä viestillä tai jos kohtaat kapteenistoa jäällä niin siellä voi myös napata hiasta kiinni!

Mukaan pääsee ns. matalalla kynnyksellä eli sinun ei tarvitse olla kokenut konkari toki myös sellaiset ovat tervetulleita.
Tärkeintä on halu pelata.

*Skype tai discord tms yhteys olisi hyvä olla.*
 

KuKa

Perehtynyt
Liittynyt
25/8/19
Viestit
22
Ju. Kävi jotain mielessä, jota yritin tarkastaa. En tavoittele liigapaikkaa, vaan jättäydyn niistä hommista. Järjestän joskus BB-turneen, mutta siitä enempi joskus. Kiitos kuitenkin kaikille ja julkisilla ja turneissakin ehkä satunnaisesti tavataan.

t. KuKa
 
Ylös Bottom