Yleiskatsaus

Tervetuloa

Rekisteröitymällä keskustelualueelle voit tutustua yhteisön jäseniin, sekä etsiä peliseuraa tai vaikkapa hakea eri klaaneihin!

Liity mukaan!

SM-Liiga 2019-2020

heikkipp

Propilkin edustaja ja TS3 Valvoja
Ylläpitäjä
Moderaattori
TS-valvoja
Liittynyt
4/2/17
Viestit
101
Moi

Avasin tämän suljetun keskustelun mahdollisesti tulevan SM-liigan 2019-2020 jatko tiedotuksille.
Vaikka tämä oli Kilohaulin sulkema niin on järkevää tiedottaa samassa myös tulevista tapahtumista.

Tässä ei enää äänestellä, tulevat järjestäjät ilmoittavat vaan järjestelyjen etenemisestä
Myös propilkki.net sivusto on käytettävissä.

t. heikkipp
 

lareman

Sivustaseuraaja
Liittynyt
10/4/19
Viestit
7
Moro, ajatuksena olisi vetää liiga pitkälti viime kauden sääntöjen mukaan. Joitain muutoksia on kuitenkin luvassa. Kannatusta pisteytyksen muutokselle näytti olevan, joten siinä siirryttäisiin pisteisiin 10-9-8…, mikä palkitsee tasaista suorittamista enemmän kuin huippusijoja.

Runkosarja vedettäisiin hyvin todennäköisesti kaksinkertaisena, pelit edelleen kerran viikossa. Kausi kestäisi täten maaliskuulle asti. Kaksi peliä viikossa ei ole mahdollista, koska Kikit ja Procyon pelaavat jo kaksi kertaa viikossa europelejä. Ohjelma ja pudotuspelien formaatti riippuvat myös ilmoittautuneiden tiimien määrästä. Jos alle 10 tiimiä pelaa, niin vain 6 menisi pudotuspeleihin – runkosarjan 1. ja 2. pääsisivät välieriin suoraan. Parikymmentä peliä yhden tiimin pudottamiseksi olisi mielestäni turhaa läpsyttelyä.

Mapit menisivät samalla tavalla kuin viime vuonna, eli molemmat joukkueet valitsisivat yhden ja yksi mappi olisi pakollinen. Mahdollisesti runkosarjassa vain kotijoukkue saisi valita erikoismapin. Tämä toimisi reilusti kaksinkertaisessa sarjassa, koska molemmilla joukkueilla olisi oma tilaisuutensa tähän korttiin. Pudotuspeleissä kaikki pakolliset mapit olisivat kl-muotoa. Tiimit saisivat yhden erikoisvalinnan per pudotuspelisarja, kuten viime vuonnakin.

Aloitusajankohdaksi olen suunnitellut sunnuntaita 13.10. Silloin olisi saatava liiga käyntiin, että loppuisi ainakin maaliskuun puolella.

Järjestäjistä sen verran, että Tonza ja aku ankka ovat lupautuneet avuksi. Vielä tarvittaisiin yksi, mieluiten excel-taitoinen, ukko tai akka hoitamaan pistepörssiä.

Ajatuksia voi heittää, mutta isompia muutoksia suunnitelmiin ei ole tulossa. Yksityiskohtia voi viilata.
 

Rasteri

Perustaja
Ylläpitäjä
Perustaja
Sisällöntuottaja
Liittynyt
7/5/16
Viestit
1 384
Kun olette saaneet asiat päätettyä ja yksityiskohdat hiottua kuntoon, on mahdollista mainostaa liigaa Pelikaistan etusivulla tiedotteen/artikkelin muodossa, ja ohjata halukkaa ilmottautujat keskustelualueelle, mikäli sellaiselle olisi tarvetta. Tämäkin idea on hyvä laittaa tottakai alulle hyvissä ajoin. Sillä ohjeistukset ja kuvaus liigasta olisi hyvä saada helposti ymmärrettävään ja kiinnostusta herättävään muotoon, esimerkiksi uusia tulokkaita varten. Ilmoitelkaa ihmeessä, mikäli kysyntää tälläiselle on. :)
 
Viimeksi muokattu:

heikkipp

Propilkin edustaja ja TS3 Valvoja
Ylläpitäjä
Moderaattori
TS-valvoja
Liittynyt
4/2/17
Viestit
101
Hiukan epävirallista tilastoa SM-liigasta

Liigan pistepörssi , (piilotettu, ajoittain näkyvissä, tulee julkiseksi runkosarjan päätyttyä). Valaan tekemää virallista pistepörssiä käytetty osaksi hyödyksi, jaoteltu pelaajien pisteet kierroksittain.
Suurimmat kalat , playlogeista haettu vesistöittäin ja kierroksittain, myös haku mahdollisuus.
Järvivoitot , nämä tiedot myös kerätty playlogeista.

Viralliset tiedot löytyy kalassa netistä, (sarjataulukko jne.)

Liigan tilastot siirretty Pro Pilkin sivustolle, linkit päivitetty
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom