Pelikaista.fi on moninpeleihin ja peliaiheiseen sisältöön keskittyvä peliyhteisö.

Palvelumme sisältävät peliseuraa ja yhteispelejä, keskustelua, pelaamista, sekä peliaiheisen sisällön luomista yhdessä jäsenten kanssa. Tervetuloa!

Tiedetyt bugit

  • Viestiketjun aloittaja K4
  • Aloituspäivämäärä
  • Vastauksia 2
  • Lukukerrat 1 348

K4

Peliserverin ylläpitäjä
Moderaattori
Otsikon mukaisesti, listataan tähän ketjuun tiedettyjä bugeja koskien aina silloista wipeä. Uuden wipen tullessa poistetaan edellistä wipeä koskeneet bugikommentit, elleivät ole ajankohtaisia myös seuraavalla wipellä.
_________________________________

Corpse finder ei toimi redwoodin rajojen sisäpuolella, ilmeisesti sen käyttö on rajoitettu liian pienelle alueelle (mikä viittaa taas suoraan siihen, ettei Centerin koordinointia ole tehty oikein, minkä huomaa jo siitä, ettei kartalla näkyvä nappula näytä täysin oikeaa sijaintia).
 

K4

Peliserverin ylläpitäjä
Moderaattori
Etenkin Centerissä on havaittu munien ja poikasten vajoamista maan alle. Ongelma on ratkaistavissa rakentamalla seuraavanlainen "hatchrakennus" (kuvassa vain pikainen malli).

WhD4Jhk.png


Hatchaus/synnytys tapahtuu kattopalojen päällä. Munat ja/tai poikaset saattavat pudota kattopalan läpi, mutta eivät enää foundien läpi.
 

Zay

Perehtynyt
Ihan hirvee ongelma. Eli kalastus :D Pelagorniksen päältä ei pysty kalastamaan. Nopeen googlettelun perusteella syynä classic flyers. Siihen on kai olemassa korjaava patch.
 

Pelikaista.fi on moninpeleihin ja peliaiheiseen sisältöön keskittyvä peliyhteisö.

Peliseuraa, keskustelua, kilpailuja ja yhteispelejä, sekä peliaiheisen sisällön luomista yhdessä jäsenten kanssa.

Tervetuloa yhteisön ytimeen!
Ylös Bottom