Uusin peliversio

Uusin peliversio
  • Viestiketjun aloittaja -DX-
  • Aloituspäivämäärä
  • Vastauksia 1
  • Lukukerrat 1 187

Pelikaista.fi on moninpeleihin ja peliaiheiseen sisältöön keskittyvä peliyhteisö.

Palvelumme sisältävät peliseuraa ja yhteispelejä, keskustelua, pelaamista, sekä peliaiheisen sisällön luomista yhdessä jäsenten kanssa. Tervetuloa!

Liity nyt!
Valioyksilö
Moderaattori
Liittynyt
23/8/19
Viestit
414
Nyt uusin v1.7.x on saatavilla kaikille laitteille. Käykää päivittämässä oma pelinne. Versionumeron voit tarkistaa aloituskuvan vasemmasta alakulmasta.
Mikäli käytät vanhempaa peliversiota, et pääse kaikille servuille. Et edes näe niitä listalla.
Latauksen voit tehdä vanhempiin win versioihin https://kalassa.net/propilkki/lataus/ ja win 10 Microsoft storessa. Android laitteet Play kaupassa. jne
Esim -DX- servuilla jo -DX- I ja -DX- II vaativat uusimman päivityksen.

-DX-
 
Viimeksi muokattu:
Sanavalmis
Liittynyt
16/4/19
Viestit
78
Uusia versioita tullut lisää. 1.9 viimeiseksi. Kehityksenä olen ajatellut seuraaviin, että versioihin voisi kehittää muten bannityyliin. Eli muten voisi laittaa tyyliin /mute 999 jne ja se pysyisi kaikilla hosteilla sen ajan. Näin bannien tarve vähenisi ja porukat saisi pilkkii...ehkä sit oppisivat käyttäytymään. Vielä parempi, jos mute tulisi automaattisesti 999 tms. jos tiettyjä sanoja käyttäisi. Näin hostit pysyisi perussiisteinä vaikkei admineita/hosteja olis paikalla. Sit yksi ehkä hyöty olisi jos kohdistus olisi piste tuo ristin sijaan jossa kuitenkin keskelle jää tarkka kohdistus puuttuu. Auttaisi noilla pikku joilla ym. Tai sitten paikan valinta myös jään alla tarkasti. Nämä vaan ajatuksia ja ehkä vaikeita toteuttaa. Korpipurolla olisi hyvä jos kuva pysyisi niin paikalla, että näkisi missä ukko on eikä kuva siirtyisi niin että ukko piilossa. ei tarvitsisi arvailla kairaako pohjaan:)
 
Ylös