Uutta putkeen kun vanha kuolee!

Uutta putkeen kun vanha kuolee!

Pelikaista.fi on moninpeleihin ja peliaiheiseen sisältöön keskittyvä peliyhteisö.

Palvelumme sisältävät peliseuraa ja yhteispelejä, keskustelua, pelaamista, sekä peliaiheisen sisällön luomista yhdessä jäsenten kanssa. Tervetuloa!

Liity nyt!
Perustaja
Ylläpitäjä
Sisällöntuottaja
Tukeva jäsen
Discord valvoja
Liittynyt
7/5/16
Viestit
1 571
Hei, kaistalaiset!

Tällä keskustelualueella voit ehdottaa uusia pelipalvelin hankintoja Pelikaistalle ja tiedustella millaisilla peliservuilla jäsenet tykkäävät pelailla.
Jos olet halukas myös ylläpitämään ehdottamaasi serveriä, se on myös plussaa!

Vastaanotamme myös yhteistyö toiveita yksityisviestitse, mikäli sinulla jo on oma pelipalvelin tai olet luomassa sellaista lähiaikoina ja kaipaat sinne lisää pelaajia/testaajia.

Olemme hiljattain sulkeneet V Rising, Valheim ja Wreckfest -pelipalvelimet, sitä mukaan kun pelaajat ovat nämä pelit jo pelanneet puhki tai kyllästyneet serverin ylläpitämiseen joko ajanhallinnallisista tai rahallisista syistä. Tyhjistä servereistähän on hieman turha maksaa, joka on aivan ymmärrettävää! :)

Joka tapauksessa, peliserverit ovat todettu hyväksi tavaksi kasvattamaan yhteisöä ja antamaan samalla myös jäseneille jotain takaisin. Eli rohkeasti vain viestiä tai viestiketjua tulille kun saat mieleesi pelipalvelimiin liittyviä ideoita ja ehdotuksia!

Hyviä pelejä!
 
Ylös