Pelikaista.fi on moninpeleihin ja peliaiheiseen sisältöön keskittyvä peliyhteisö.

Palvelumme sisältävät peliseuraa ja yhteispelejä, keskustelua, pelaamista, sekä peliaiheisen sisällön luomista yhdessä jäsenten kanssa. Tervetuloa!

Logo suunnittelu -kilpailu

Rasteri

Perustaja
Ylläpitäjä
Perustaja
Sisällöntuottaja
Discord valvoja
Noniin, kerran tässä nyt olisi uutukainen vuosi taas aluillaan, ajattelin että olisi hyvä uusia myös Pelikaistan logoakin. Meitä kaistalaisia kun alkaa olla jo hieman enemmän kuin kourallinen tai pari, niin on suurempi mahdollisuus löytää joukostamme lisää luovuutta. Ehdotankin siis että tehtäisiin tämä suunnittelu, kilpailun muodossa!

Infoa osallistujille:

Kilpailuun lähetettyjä logo-ehdotuksia ei välttämättä oteta käyttöön sellaisenaan, vaan kuten otsikossa lukee kyseessä on suunnittelu. Eli jos logossa on esimerkiksi sopivia elementtejä/ideoita voin vapaasti riistää luovuuttanne ja käyttää niitä joko tässä tai muissa projekteissa. Logot voivat olla käsin piirettyjä tuherruksia tai photarilla tai vastaavilla "loppuun viilattuja" -luonnoksia. On kuitenkin pidettävä mielessä seuraavat asiat; logon täytyy jollain tavoin liittyä pelaamiseen, kaistaan, tiehen tai vaikkapa lyhennykseen Pelikaistan nimestä sekä sovelluttava lopullisessa muodossaan, niin nettikäyttöön kuin t-paitoihin ja muuhunkin krääsään.

Kilpailuun saavat osallistua kaikki foorumille rekisteröityneet. Kuvat voit lähettää liitteenä julkiseen viestiin tai yksityisen keskustelun yhteydessä. Mikäli kuva on foorumille liian suuri, voi kuvan lähettää myös muilla keinoin. Suosin suuria kuvia siksi, koska tarkkuus kärsii aina suurentaessa.

Kilpailu päättyy kun sopiva logo saadan luotua, eli ehdotuksia voi tulla useampiakin samalta henkilöltä.

Palkinto
Palkintoa ei ole vielä lyöty lukkoon. Mutta mikäli kuvasi julistetaan parhaaksi saat mitä luultavammin jonkin Steam pelin tai saat valita pelin itse. (kunhan se ei ylitä tiettyä summaa.) + player of the week -maininta steam ryhmässä (tottakai)

Mikäli tuotoksesi (tai osa siitä) otetaan käyttöön Pelikaistan viralliseksi logoksi. Saat ylläolevien palkintojen lisäksi rekkakaupalla kunniaa ja ehkä jopa yllätys palkinnon. (editoin viestiä kun keksin sopivan palkinnon)

Lopuksi vielä kiitokset kilpailu ideasta, @Shariana !
 

JP1984

Valioyksilö
Moderaattori
TS-valvoja
WoT jory [LENO]
Vielä tarkentavana kysymyksenä, että miten pienenä logoa täytyy olla mahdollista käyttää?
 

Rasteri

Perustaja
Ylläpitäjä
Perustaja
Sisällöntuottaja
Discord valvoja
TeamSpeak3 iconit kai se pienin koko, eli 16 x 16 pixeliä. Mutta sitä varten joutuu yleensä vääntää jo erillisen ja yksinkertaisetun version kuvasta. Muutoin ehkä tuo 184 x 184 pienin mitä käytetään esim steam ryhmän avatarina.
 

K4

Peliserverin ylläpitäjä
Moderaattori
No mutta, mennyt ihan ohi tämmöinen. Tartteis kai useammin käydä foorumilla.. ;)
Taidanpa piirrellä tänään ~
 

Jamppu

Mr. Battlefield
Ydinjäsen
Sisällöntuottaja
Discord valvoja
3f02724572.png
 

Rasteri

Perustaja
Ylläpitäjä
Perustaja
Sisällöntuottaja
Discord valvoja
Tälläsen väänsin ihan vaan huvikseni, ei tota varmaan kovin monessa paikkaa voi käyttää. Mutta tulipahan tehtyä, kritiikkiä kaivataan! :D

pelikaista-logo2017.jpg

Kuvan saa isommaksi klikkaamalla.
 

Pelikaista.fi on moninpeleihin ja peliaiheiseen sisältöön keskittyvä peliyhteisö.

Peliseuraa, keskustelua, kilpailuja ja yhteispelejä, sekä peliaiheisen sisällön luomista yhdessä jäsenten kanssa.

Tervetuloa yhteisön ytimeen!
Ylös Bottom